Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 10:-)

zatem jestem i ja:-))

...z wiarą.. na lepsze jutro, nadzieją, która umiera ostatnia..i miłością, która trwa wiecznie..:-)

nie brałam clo,ale że się tutaj wypowiadam i Dziewczyny są fajne no to jestem:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To jak się nie uda teraz wybiorę się na badania i już na monitoring pójdę z wynikami. A wiecie jak to do końca jest z tą prolaktyną? Bo skoro mam owulację, to może nie ma sensu zmieniać leków?

żonka to zbadaj koniecznie. Bo ta zwykła to tak naprawdę niewiele mówi.
i bromek to dość stary lek.. dostinex jest nowocześniejszy i jak widać (po mnie i stokrotce) działa ;)

Dziewczyny, a wysoka prl blokowala wam owulke czy ma jeszcze jakiś inny wpływ na zajście w ciążę? Bo ja biore bromka na zbicie i teraz owulka jest, a zwykla prl w normie (nie badalam jak sie zachowuje po obciazeniu)

u mnie tez tak bylo..prl pierwsza w normie a po obiaciezniu masakrycznie wysoka..i dostinex..
ale w koncu sie udalo:-)

dagolek ja miałam robioną prolaktynę zwykłą i po obciążeniu i właśnie okazało się, że to z tą po obciążeniu jest problem - ona chamowała moje zajście w ciąże.

Ja tez bym chciała ale niestety totalnie brak zdolności.;p

Ale za staram się w ciągu roku słuchać wszystkich najbliższych,zapisuje co kto chciałby - a potem to kupuje systematycznie:)
I zawsze staram się dołożyć jakiś element taki bardziej osobisty - w tym roku będą to np. kalendarze z naszymi i rodziców zdjęciami, na przyszły rok:)))

Iwonus ja tez mam takie dni kiedy mam dosc swojej pracy..keidy rano nie chce mi sie podniesc pupy z lozka..keidy odliczam minuty do wyjscia z niej..ale ogolnie to jest fajna praca..i ja lubie, ludzi z ktorymi pracuje,szefostwo.. nie mgoe nic zlego powiedziec:-)

ale coraz czesciej mysle o L4.. wlasnie z powodu tego zmeczenia..i sennosci..moze mi to minie za jakis czas..:-)

a dzisiaj rozmyslam co komu kupic,zrobic na prezenty swiateczne..

jutro zabieram sie za kosztyk z wikliny papierowej-z gazet.. zobaczymy co z tego wyjdzie..do tego robie tez choinki z makaronu i łupinek po orzechach..

chcialabym dac prezenty najblizszym takie oryginalne..niebanalne:-)

Miło posłuchać że ktoś tak przyjemnie wypowiada się o swojej pracy:)
Ja mam urlop od swojej dziś i nie narzekam - potrzebny jednak od czasu do czasu;)

dagolek..lubie swoja prace..nie jest ona stresujaca poza kilkoma sytuacjami w ciagu kilku lat...chcialabym chodzic jak najdluzej do pracy..choc sa dni kiedy bym z lozka nie wyszla..

na pewno chce do konca roku pracowac..ale jak bedzie nie wiem..:-)

to Ty stokrotko jeszcze pracujesz? nie chcesz iść na L4?
Zonka trzymam kciuki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

wydaje mi sie calkiem obiecujacy..choc ciezko cokolwiek powiedziec gdyz nie widze innych twoich wykresow a na podstawie 1 nie da sie okresilc, czy jest inny od poprzednich itd..

jestem dzisiaj mega zmeczona..spiaca..mam mdlosci dosc silne..i jeszcze w pracy do 17:(((

Faktycznie, mi się też przestał wyświetlać. A teraz jest?:
http://www.fertilityfriend.com/home/3e7b71

żonka - mi sie nic nie wyswietla..:( tez miewalam taka tempke 37,12..37,09..i sie udalo:-)

zapodaj jeszcze raz ten link do wykresu:-)

dagolek, moja siostra miała taką torbielkę wielkości 5,5cmx5cm i po miesiącu brania luteiny zginęła, także nie przejmuj się :)
Teraz tak sobie myślę, że może faktycznie za wcześnie zatestowałam. Piersi i sutki bardzo bolą (bolą zawsze przed @, ale nie aż tak jak teraz, chyba że spowodowane jest to 2 ciałkami żółtymi które produkują więcej progesteronu). Dzisiaj tempka aż 37,12 i tak przedstawia się mój wykres:

http://www.fertilityfriend.com/ttc/chartgraph_module.php?d=2012-10-21&mode=a&ts=1353050026&u=

no mam nadzieję , że i mi zniknie... pójdę na usg kontrolne zaraz po @

i w nastepnym juz go nie byloa a naryczalam sie przez kilka dni zupelnie bez sensu

dzięki lenka za odp ja też go dostałam:) już zaczynam panikować bo mnie strasznie boli :(

ja na hypoechogenny dostawala d*phaston

więc mogę spać spokojnie :) trochę mnie zmyliłaś tym zastrzykiem. :) Boli mnie ten jajnik już drugi cykl, za pierwszym razem myślałam , że to owulka, a to ten pęcherzy :/

Bombelku a co z tą prolaktyną robić jeszcze raz te badania?

no tak, bo przy nastepnym cyklu już go nie było.
Byl nowy. Ten co się wchłonął mial 24mm a ten z którego powstał Bartuś 23 :) Ale na ten 23 dostałam zastrzyk, żeby się już nie cofnął.

Inne tematy z forum

rozedma płuc, i co dalej? (5 odpowiedzi)

Dziewczyny,moja najlepsza przyjaciółka zadzwoniła dzisiaj do mnie z informacją,że zdiagnozowano u...

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (39 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...

Drinki (41 odpowiedzi)

Dziewczyny robię w piątek imprezkę i znacie fajne przepisy na drinki? Wiem że jest masa stron...