Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 10:-)

zatem jestem i ja:-))

...z wiarą.. na lepsze jutro, nadzieją, która umiera ostatnia..i miłością, która trwa wiecznie..:-)

nie brałam clo,ale że się tutaj wypowiadam i Dziewczyny są fajne no to jestem:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Stokrotko z całego serca Ci gratuluję, dbaj o siebie i zbieraj siły na pierwsze tygodnie z maluszkami:)
Ja dziś pospałam rozmawiałam wczoraj z kuzynką, która jest pediatrą w Warszawie(szkoda, że tak daleko) i mnie uspokoiła.. mam obserwować synka i się póki co nie wkręcać.. na to, że mały tak płacze poradziła mi żebym ściągnęła pokarm i sprawdziła ile on właściwie je, wydawało mi się, że mam dużo mleka a on jednak potrzebuje więcej, kuzynka powiedziała, że nic się nie stanie jak mały na noc dopije mm, wczoraj ze zmęczenia dałam mu prócz piersi 30ml mm i spał 4,5h jak się obudził dojadł z piersi i spał znów 3h..:)dziś idziemy do pediatry tutaj, zobaczymy jak go oceni..
W ogóle pytanie do mam z maluchami: czy wasze dzieci przy cycu też zaczynają szybciej i głośniej oddychać??

oj tam oj tam..z tych emocji nie moglam zasnac..a jak sie obudzilam to nie moglam ponownie zmuzyc oka..no i jestem od samego ranka tu:-))

musze isc na bad.krwi dzisiaj..a juz jestem glodna..a gdzie tu 7..

Oj tam, delikatni mi się pomyliło ;) to z tej radości, że u Stokrotki wszystko dobrze :P

Mam nadzieję, że zostanie mi wybaczone :D

Dzieki Dziewczyny:-))

bedzie parka..ja wam to mowie:-)) oby tylko zdrowa..a tak naprawde..bez roznicy jakiej plci..byle zdrowe:-)

ja już mówiłam : ciesze sie strasznie Stokrotko :)

Olesia - teraz nie mówi się jeść za dwoje/troje, tylko dla dwojga/trojga ;)

Stokrotko super :) Gratuluje podwójnego szczęścia :) Ciekawa jestem czy będzie parka :) Dbaj o siebie :)

:))))))

gratulacje stokrotko i to podwojne:)

Stokrotko ale się ciesze :)

teraz czekamy na kolejne fasolki na szczęśliwym forum :)

ej..no ja tez sie poryczalam:-) mamusia i tatus juz je kochaja:-)

Boziu, Stokrotko aż mi łzy poleciały jak to przeczytałam :)

cieszę się Kochana razem z Tobą :**** to cudownie, że Twoje dwa serduszka tak pięknie rosną - teraz pamiętaj Kochana, że musisz uważać potrójnie i jeść za trójkę ;)

Ach, ale Cię ogromne szczęście spotkało :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Stokrotka, gratuluję z całego serca. Odpoczywaj dużo:-D

Dziewczyny jestem po wizycie:-))

ja i NASZE DZIECIACZKI:-))) jedno ma 19,47mm a drugie 17,18mm. To wieksze jest z 8tydzien i 4 dzien a to mniejsze z 8 tyg i 1 dnia hihi:-))

sa 2 piekne serduszka:-)
Ciąża mnoga dwujajowa. Termin porodu na 16.06.2013:-)) Macica wielkosci 10tc, zarodki zywe w jamie macicy odpowiadajace 9tc:-)

dostalam skierowanie na badania krwi,moczu itd i kolejna wizyta za 3-4 tyg, msuze jutro sie umowic:-)ahh...jestem przeszczesliwa:-))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

właśnie o to chodzi, że wiem ;) ale okazuje się, że wczoraj też były dwie kreski przy czym ta druga bledsza w dodatku mój ś... wprowadza mnie w błąd, bo nie jest taki jaki powinien być na owu...

ach, a obiecałam sobie, że nie będę se wkręcać :/ ale się nie da :D

Olesia z tego co mi wiadomo, to po dwóch kreseczkach owulacja jest od 24-36h więc nic straconego. Dziś do dzieła! :)

Dziewczyny, ale jestem wku***

guł ze mnie co nie miara :/ pisałam Wam wczoraj, że robię te testy co drugi dzień, ale coś dzisiaj pół dnia w pracy mnie męczyło i postanowiłam sobie zrobić też w domu jak wrócę tak dla świętego spokoju... i co dwie piękne kreseczki, ale, żeby nie było (że też moja kobieca intuicja wczoraj mnie zawiodła :() na początku pojawiła się jedna kreseczka i to bladziutka, dopiero po ok. 4 minutach druga i obydwie były dość mocne... ale coś mnie tchnęło (wiem, że obrzydliwe) odgrzebałam wczorajszy test i co patrze, że jedna mocno a druga ciut słabsza, a pytałam wczoraj Męża, czy widzi też drugą kreskę, bo mi się wydawało, że widziałam to postukał się w łeb i powiedział, że mm zwidy... normalnie jestem wściekła na siebie niemiłosiernie, że tego chłopa posłuchałam i nie odczekałam tych przysłowiowych 5 minut :/ ach... no nic... najwyżej przepadnie, ale na pewno dziś podziałamy ;D

Klara - 3mam za Ciebie kciuki, oby transfer w końcu doszedł do skutku ;)

Aniu kochana ja to Cię chyba rozumiem jak mało która dziewczyna na forum:)
Przeszłam operacje Sebastiana, więc wiem co czujesz. Powiem Ci tak- staraj się jak najmniej stresować,bo dzidziuś wypija Twoje emocje. Będzie dobrze- takie maluszki mają mnóstwo siły i szybko wracają do zdrowia. Mój to już taki urwisek- w ogóle nie widać, żeby był operowany. Tylko mała blizna mi o tym przypomina:) Jestem z Tobą kochana, wszystko będzie dobrze:*

Aniu gratuluję i życzę Juleczkowi szybkiego powrotu do zdrowia... :*

Klara trzymam kciuki, aby w końcu doszło do transferu :)

image

Aniu ja także gratuluję i trzymam kciuki żeby Juleczek szybciutko pozbył się wszelkich chorób i dolegliwosci.

aniu81 3maj się, musi być dobrze, Twoje pozytywne nastawienie to juz połowa sukcesu
My trzymamy &, jesteśmy z Tobą:)

Inne tematy z forum

nnt. budowa domu czy kupno małego mieszkanka? (138 odpowiedzi)

Dziewczyny zwracam się z tym pytaniem do Was bo naprawdę już nie wiemy z T co zrobic.... mamy...

Pierwsza Hulajnoga dla trzylatki (55 odpowiedzi)

Moja córcia zaraz kończy 3-latka i chciałam kupić jej na urodzinki hulajnogę... tylko nie wiem...

czy są tu mamy które nie posyłają swoich dzieci do przedszkola? (245 odpowiedzi)

za moich czasów (jestem z lat 80tych) większość dzieci nie chodziła do przedszkoli.. wiem że...