Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 10:-)

zatem jestem i ja:-))

...z wiarą.. na lepsze jutro, nadzieją, która umiera ostatnia..i miłością, która trwa wiecznie..:-)

nie brałam clo,ale że się tutaj wypowiadam i Dziewczyny są fajne no to jestem:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Stokrotko z całego serca Ci gratuluję, dbaj o siebie i zbieraj siły na pierwsze tygodnie z maluszkami:)
Ja dziś pospałam rozmawiałam wczoraj z kuzynką, która jest pediatrą w Warszawie(szkoda, że tak daleko) i mnie uspokoiła.. mam obserwować synka i się póki co nie wkręcać.. na to, że mały tak płacze poradziła mi żebym ściągnęła pokarm i sprawdziła ile on właściwie je, wydawało mi się, że mam dużo mleka a on jednak potrzebuje więcej, kuzynka powiedziała, że nic się nie stanie jak mały na noc dopije mm, wczoraj ze zmęczenia dałam mu prócz piersi 30ml mm i spał 4,5h jak się obudził dojadł z piersi i spał znów 3h..:)dziś idziemy do pediatry tutaj, zobaczymy jak go oceni..
W ogóle pytanie do mam z maluchami: czy wasze dzieci przy cycu też zaczynają szybciej i głośniej oddychać??

oj tam oj tam..z tych emocji nie moglam zasnac..a jak sie obudzilam to nie moglam ponownie zmuzyc oka..no i jestem od samego ranka tu:-))

musze isc na bad.krwi dzisiaj..a juz jestem glodna..a gdzie tu 7..

Oj tam, delikatni mi się pomyliło ;) to z tej radości, że u Stokrotki wszystko dobrze :P

Mam nadzieję, że zostanie mi wybaczone :D

Dzieki Dziewczyny:-))

bedzie parka..ja wam to mowie:-)) oby tylko zdrowa..a tak naprawde..bez roznicy jakiej plci..byle zdrowe:-)

ja już mówiłam : ciesze sie strasznie Stokrotko :)

Olesia - teraz nie mówi się jeść za dwoje/troje, tylko dla dwojga/trojga ;)

Stokrotko super :) Gratuluje podwójnego szczęścia :) Ciekawa jestem czy będzie parka :) Dbaj o siebie :)

:))))))

gratulacje stokrotko i to podwojne:)

Stokrotko ale się ciesze :)

teraz czekamy na kolejne fasolki na szczęśliwym forum :)

ej..no ja tez sie poryczalam:-) mamusia i tatus juz je kochaja:-)

Boziu, Stokrotko aż mi łzy poleciały jak to przeczytałam :)

cieszę się Kochana razem z Tobą :**** to cudownie, że Twoje dwa serduszka tak pięknie rosną - teraz pamiętaj Kochana, że musisz uważać potrójnie i jeść za trójkę ;)

Ach, ale Cię ogromne szczęście spotkało :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Stokrotka, gratuluję z całego serca. Odpoczywaj dużo:-D

Dziewczyny jestem po wizycie:-))

ja i NASZE DZIECIACZKI:-))) jedno ma 19,47mm a drugie 17,18mm. To wieksze jest z 8tydzien i 4 dzien a to mniejsze z 8 tyg i 1 dnia hihi:-))

sa 2 piekne serduszka:-)
Ciąża mnoga dwujajowa. Termin porodu na 16.06.2013:-)) Macica wielkosci 10tc, zarodki zywe w jamie macicy odpowiadajace 9tc:-)

dostalam skierowanie na badania krwi,moczu itd i kolejna wizyta za 3-4 tyg, msuze jutro sie umowic:-)ahh...jestem przeszczesliwa:-))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

właśnie o to chodzi, że wiem ;) ale okazuje się, że wczoraj też były dwie kreski przy czym ta druga bledsza w dodatku mój ś... wprowadza mnie w błąd, bo nie jest taki jaki powinien być na owu...

ach, a obiecałam sobie, że nie będę se wkręcać :/ ale się nie da :D

Olesia z tego co mi wiadomo, to po dwóch kreseczkach owulacja jest od 24-36h więc nic straconego. Dziś do dzieła! :)

Dziewczyny, ale jestem wku***

guł ze mnie co nie miara :/ pisałam Wam wczoraj, że robię te testy co drugi dzień, ale coś dzisiaj pół dnia w pracy mnie męczyło i postanowiłam sobie zrobić też w domu jak wrócę tak dla świętego spokoju... i co dwie piękne kreseczki, ale, żeby nie było (że też moja kobieca intuicja wczoraj mnie zawiodła :() na początku pojawiła się jedna kreseczka i to bladziutka, dopiero po ok. 4 minutach druga i obydwie były dość mocne... ale coś mnie tchnęło (wiem, że obrzydliwe) odgrzebałam wczorajszy test i co patrze, że jedna mocno a druga ciut słabsza, a pytałam wczoraj Męża, czy widzi też drugą kreskę, bo mi się wydawało, że widziałam to postukał się w łeb i powiedział, że mm zwidy... normalnie jestem wściekła na siebie niemiłosiernie, że tego chłopa posłuchałam i nie odczekałam tych przysłowiowych 5 minut :/ ach... no nic... najwyżej przepadnie, ale na pewno dziś podziałamy ;D

Klara - 3mam za Ciebie kciuki, oby transfer w końcu doszedł do skutku ;)

Aniu kochana ja to Cię chyba rozumiem jak mało która dziewczyna na forum:)
Przeszłam operacje Sebastiana, więc wiem co czujesz. Powiem Ci tak- staraj się jak najmniej stresować,bo dzidziuś wypija Twoje emocje. Będzie dobrze- takie maluszki mają mnóstwo siły i szybko wracają do zdrowia. Mój to już taki urwisek- w ogóle nie widać, żeby był operowany. Tylko mała blizna mi o tym przypomina:) Jestem z Tobą kochana, wszystko będzie dobrze:*

Aniu gratuluję i życzę Juleczkowi szybkiego powrotu do zdrowia... :*

Klara trzymam kciuki, aby w końcu doszło do transferu :)

image

Aniu ja także gratuluję i trzymam kciuki żeby Juleczek szybciutko pozbył się wszelkich chorób i dolegliwosci.

aniu81 3maj się, musi być dobrze, Twoje pozytywne nastawienie to juz połowa sukcesu
My trzymamy &, jesteśmy z Tobą:)

Inne tematy z forum

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (19 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

7latek nie chce czytać (34 odpowiedzi)

Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce złożyć wyrazu w...

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...