Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 10:-)

zatem jestem i ja:-))

...z wiarą.. na lepsze jutro, nadzieją, która umiera ostatnia..i miłością, która trwa wiecznie..:-)

nie brałam clo,ale że się tutaj wypowiadam i Dziewczyny są fajne no to jestem:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

no i się nie zapisałam...
Okazało się, że zapisuje tylko lekarz, który jest od 9 do 13... i muszę mieć ze sobą wynik OB i cytologii.
Cytologię mam, ale OB ginka kazała zrobić po @. Ale tak myślę, że zrobię dziś w invikcie po południu...

I mam do Was pytanie... czy OB można zrobić po południu? czy trzeba być na czczo? Bo jak czytałam opis badania na stronie Invicty, to tam napisali, że trzeba... muszę do nich zadzwonić...

Dobrze, że w piątek mam urlop, i wtedy pójdę do wojewódzkiego zapisać się na to hsg,.

Ja też Aniu trzymam za Ciebie kciuki :*

Koraliczek co tam u Ciebie???

Aniu, 3mam jutro kciuki :) daj znać jak dzieciątko już będzie na świecie i jak tam wszystko się odbyło :)

A u Nas trochę zmian... Od piątku mam robić testy owu, ale i tak wiem, że w tym miesiącu nic się nie uda :D mój B ma zapalenie płuc, więc sam z siebie jest mega osłabiony a w dodatku antybiotyki robią też swoje... :) no nic najważniejsze, aby to chorobstwo Mu minęło, bo nie mogę patrzeć jak się męczy biedak - chociaż ma to na własne życzenie :/

A jak tam u Was dziewczyny? 3mam kciuki za wszystkie staraczki i za zaciążone :* miło by było gdyby kolejna fasolka się pojawiła ;)

Aniu, trzymaj się dzielnie:).

Pozdrowienia dla reszty dziewczyn, ja walczę od wczoraj z rota.

Ania trzymamy kciuki za Ciebie i Juleczka! :)

hej kochane, jak miło poczytać że maleństwa się rozwijają:))))))
odliczam dni do transferu, jak na razie seria zastrzyków w brzuch- menopur
na ostatniej wizycie ginka kazała zrobić mi dodatkowe badania-p/ciała tpo i tg- okazało się że :
tpo mam podwyższone, nieznacznie bo 36,2 a norma to < 34
a tg 384,9 a norma to < 115
jak to możliwe że wczesniej tego nie wykryliśmy
zawsze było super,a teraz??
jestem załamana bo juz sobie wkręcam że teraz to juz sie nie uda
te interpretacje w necie potrafią przyprawic o zawrót głowy

hej kochane, jak miło poczytać że maleństwa się rozwijają:))))))
odliczam dni do transferu, jak na razie seria zastrzyków w brzuch- menopur
na ostatniej wizycie ginka kazała zrobić mi dodatkowe badania-p/ciała tpo i tg- okazało się że :
tpo mam podwyższone, nieznacznie bo 36,2 a norma to < 34
a tg 384,9 a norma to

Asiunia w Wojewódzkim na hsg zapisuje się na ginekologicznej izbie przyjęć na 1 piętrze, co do innych szpitali to nie wiem, bo nie byłam:)
Stokrotko dziękuję, mam nadzieję, że dam radę bez nerwów.. póki co jestem nadzwyczaj spokojna, oby mnie nie dopadło nocą lub rano:)

Aniu bedzie dobrze..synus jest na pewno zdrowy i calutki..nie denerwuj sie... my tu bedziemy trzymac kciuki bys szybko mogla go wziac w ramiona i wycalowac od wszystkich "cioc netowych" :-))

Ania, zapisuje się na izbie przyjęć? czy każdy oddział ma swoja izbę przyjęc, czy jest jedna, ogólna...

Asiunia spokojnie hsg nie jest może przyjemne, ale da się przeżyć, mnie nie bolało jakoś szczególnie, a po badaniu ból taki jak okresowy, mnie długo nie trzymał.. spokojnie dasz radę i nie czytaj głupot w necie..bo faktycznie można się przestraszyć...a nie ma sensu się stresować...
ja dziś byłam w Wojewódzkim na badaniach przed porodem i właśnie w szpitalu spotkałam dziewczynę, która się zapisywała na hsg.. pogadałyśmy sobie trochę czekając..:)
No dziewczęta jutro dla mnie wielki dzień, trzymajcie proszę kciuki żeby Julek urodził się spokojnie i cały i zdrowy.. o 6,45 mam się stawić w szpitalu w pełnej gotowości..jeszcze nie wiem o której będzie cc... zobaczymy.. Napiszę do Was jak tylko będę mogła, pewnie już z domu bo w szpitalu raczej nie będę włączać neta..(chyba, że mężowi się uda napisać na forum, ale on teraz zawinięty jest i nerwowy więc...może nie podołać:) ) ja póki co jestem bardzo spokojna i zamierzam się dziś ładnie wyspać na następne kilka miesięcy:) pozdrawiam i przesyłam ostatnie ciążowe fluidy&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

to mnie pocieszyłyście. naczytałam się na jakims blogu o badaniu drożności jajowodów i oczywiście się nawkręcałam...

asiunia ja mialalm hsg w marcu na klinicznej i tak jak dziewczyny pisza da sie przezyc:)

Asiunia Hsg nie ma co się bać, nic nie boli :)

Lenka trzymam kciuki :*

A ja jak zwykle źle obliczyłam i laparo czeka mnie w 14 dc :/ będę musiała zadzwonić do Pani doktor czy w tych dniach może być robiona.
Choć ostatnio chciała mnie położyć do szpitala na laparo przed samym @. A wy dziewczyny jak myślicie są jakieś przeciwwskazania by robić laparo w środku cyklu??

lenka to trzymamy kciuki! :))

w środe mialam IUI:) wiec teraz pozostaje mi czekanie do 8 listopada:) ciekawe czy dam radę, wiem ze jesli sie nie udalo to rozpacz bedzie straszna:)

no niestety. dziś @. jutro ide do szpitala się zapisać na hsg. naczytałam sie i się boję...

Dagolek we Wrocławiu taka sama pogoda jak u Ciebie:)
Dzisiaj młodego pierwszy raz w kombinezon ubrałam. Wyszliśmy na dwór, a on od razu zasnął:)
Koraliczek coś mało się ostatnio udzielasz- jak Zosia? Jak twoja walka z karmieniem piersia? Ja zaczęłam małego dokarmiać, bo od cycusia się czasami odpycha. Ale są to raptem 2 dokarmienia w ciągu dnia, w nocy je tylko cycusia:)

Hej dziewczyny :) jaka u was pogoda? Bo u mnie w Łodzi cały dzień pada śnieg i jest biało :)

na pewno dam znać co i jak, ale pewnie dopiero po wyjściu ze szpitala, bo tam nie planuję mieć internetu..
Haniu mi się zdarzało mieć owu tylko z jednego jajnika 2, 3 cykle z rzędu, ale byłam na clo i drugi również się pobudzał, a czasem pęcherzyki dominujące były w 2 jajnikach:) przed clo miałam monitoring może raz czy dwa.. i nie pamiętam jak to wówczas było, w każdym razie w moim przypadku to, że zaufałam lekarzowi dało efekt:)
Dziewczyny wiem jak wam ciężko, ale cieszcie się każdą chwilą razem zanim dojdziecie do etapu "obsesyjnego pragnienia ciąży" ja taki etap niestety przeszłam, jak większość tu obecnych..(po kilku latach prób nie trudno się nie nakręcać) Ostatnio rozmawialiśmy z mężem i stwierdziliśmy, że w sumie fajnie, że ciąża pojawiła się po 4 latach małżeństwa bo mieliśmy szansę nacieszyć się tylko sobą, zobaczyć troszkę świata i po prostu być razem.. bo teraz to nie wiadomo kiedy będziemy mieli chwilę tylko dla siebie..:) chyba we wszystkim należy szukać dobrych stron..
jak zwykle się rozpisałam... w każdym razie jeszcze na końcówce przesyłam wam trochę fluidów ciążowych:)))))&&&&&&&

Inne tematy z forum

rośliny na balkon - jakie? (18 odpowiedzi)

Może pomożecie... Chcę coś posadzić na balkonie, tylko w lato tak strasznie tam praży słońce...

Pierwsza Hulajnoga dla trzylatki (55 odpowiedzi)

Moja córcia zaraz kończy 3-latka i chciałam kupić jej na urodzinki hulajnogę... tylko nie wiem...

Czy znajdę tu miłośników kotów? (39 odpowiedzi)

J.W.? Bo mam parę pytań...