Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 10:-)

zatem jestem i ja:-))

...z wiarą.. na lepsze jutro, nadzieją, która umiera ostatnia..i miłością, która trwa wiecznie..:-)

nie brałam clo,ale że się tutaj wypowiadam i Dziewczyny są fajne no to jestem:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja bym jednak do tego androloga podeszła. będziesz miała trzecią opinię. któraś musi się z którąś pokryć.

dagolek - proviron - 25 :)

ale przypomniało mi się na co one zostały zapisane, na wspomnienie plemników, co by wyłpać na inseminacje te najlepsze i najmocniejsze :)

Byłam u drugiego lekarza - powiem Wam, że mam mętlik w głowie :/
powiedział, że widział gorsze wyniki i dziecko naturalnie pcęte zostało, albo lepsze i nie zostałło poczęte... Dał Nam namiary do androloga... Ale chyba pozostane przy opinii mojeg lekarza, bo nie chcę sobie mieszać dodatkowo w głowie - dziś już dzwoniłam i dowiadywałam się, co i jak...

A co Wy byście zrobiły? Boję się kolejnych miesięcy bezkutecznych starań :( dodatkowo mój powrót do pracy mnie dołuje... wrrr...

Olesia a jakie witaminki dostał twój mąż?

Ja idę na usg dopiero 3 stycznia bo lekarz na urlopie i nie ma innego który może zrobić mi usg i policzyć pęcherzyki antralne :/ ale tego 3ego będzie już troch za późno na ich liczenie,ale mam nadzieje , ze wszystko inne będzie OK ....

Święta jakoś zleciały,dostałam prezent który trzebabyło dzisiaj oddać,hehe,bo okazał się badziewiem,na który szkoda kasy było(lokówka,słaba moc,włosów nie kręciła) noi ja musiałam koszulę mojemu wymienić na mniejszą,dobrze ze był jeszcze rozmiar,a zamiast lokówki dostałam kurtkę.

W święta kompletnie nie myślałam o dzieciach,ciąży,jakoś tak za dużo przygotowań żeby mieć czas rozmyślać,a poza tym nie nastawiam się wogóle,raz że było to dwa tygodnie po zażyciu pierwszej tabletki,a to za mało żeby unormować tarczycę,a dwa że byłam chora i jadłam antybiotyk.Teraz poczekamy tydzień do @ i zobaczymy.

Odebrałam wyniki przeciwciał,mam dobre,w normie,więc uff ulżyło,teraz po nowym roku pójdę zbadać tarczycę,czy wartość spadła.

Stokrotka,jeżeli jesteś dość szczupła,to oczywiście że mogłaś poczuć ruchy,zwłaszcza że masz dwójkę,na początku to takie bąbelki,albo przelewanie się w brzuszku,można pomylić z r******i jelit,bo to dość podobne.Na kopniaki musisz jeszcze zaczekać do około 20 tyg,ale jak już poczujesz to będziesz wiedziała że to to,tego nie można pomylić z niczym innym.

ja pierdziu - co za paranoja... więc pierwsze dwie litery nazwiska są Fi nie kn - dalej połączcie utkowski ;D

dr. knutkowski - miało być ;)

No to jest lekka załamka :/

lekarz powiedział, że przy nasieniu mojego B może być tylko inseminacja... Że naturalna ciąża może być trudna do "zrobienia" może trwać to klatami... Nie powiem uroniłam ze dwie łezki, ale dzisiaj idę do innego lekarza, aby sprawdzić Jego opinie, co dwie głowy to nie jedna :)

Dziwi mnie fakt tylko, że mimo, iż mamy iść na inseminacje to dał dla mojego B tabletki, aby poprawić Jego nasienie - może dlatego, że domysla się, że i tak próbować będziemy....

Zobaczymy co inny lekarz dzisiaj Nam powie, czy ktoś może napisać coś o dr. knutkowskim czy jakoś tak z Sopotu? i w razie co o ivmedia - nie wiem czy dobrze napisałam - z Gdyni, w razie co tam mamy udać się na inseminacje... :) już dzisiaj dzwoniłam dowiedzieć się co i ja, ale każda opinia się przyda... ;)

hm..a u nas.. do swiat czulam nieregularnie ale czulam jakby ruchy- takie łaskotanie, bąbelki, delikatne pukanie...a od wigilii nie czuje nic..za to dostalam mdlosci z rana, a nawet zdarzyly sie wymioty z rana..wczoraj zjadlam mega slodkie ciasto i po chwili jakby mi cos pod zebro wlazlo bo nie moglam usiedziec dopiero jak sie polozylam na boku to mi po chwili przeszlo..ale czy to bylo dziecko/dzieci?? z tego wszystkiego zaczelam sie martwic,ze cos zlego sie dzieje..i wieczorem zadzownilam do szpitala na oddzial gin..a tam lek mi powiedzial,ze to raczej malo prawdopodobne bym juz czula ruchy jesli to 15-16 tydzi i pierwsza ciaza i jak za m-c nic nie poczuje to mam sie zglosic://

wizyte mam 2 stycznia..i nie wiem czy isc prywatnie gdzies dzisiaj czy czekac do tego 2 stycznia..brzuch mnie nie boli, nie plamie, nie krwawie.. czy tak moze byc ze sie cos czulo jakby ruchy a teraz kilka dni nie??

Koraliczek moze z nerwow sie tobie @ przesunela..zrob tescik i bedziesz wszystko wiedziala..

Olesia - zaciskam kciuki:**

jutro czeka mnie ciezki dzien.. a dzisiaj..dzisiaj sie okaze.. milego dnia Kochane:*

myslalam ze @ przyjdzie a tu mialam plamke brazowa jednorazowa i koniec....

u nas po swietach... zyjemy, przejedzeni, troche sie przejadlam chyba bo muli i muli cos w zoladku...

a z Zosia jutro do lekarza, ma plamki na ciele... takie czerwone i suche.. taka skora sucha jakby zaczerwienione w tym miejscu ma... na nogach, karku, glowka, nie wiem co to... ;/ ob nie zapalenie skory

Dzięki za życzeniai. Moje dziecko dostarcza mi wrażeń, niedawno wróciliśmy ze szpitala. Ponoć złapaliśmy nowego wirusa, ale jak na dzieci, które pani doktor widziała ponoć nie mamy się aż tak źle.
Ciekawostka: nie mogłam dziś znaleźć lekarza, który przyjął by nas prywatnie.

Koraliczku ty się nie stresuj aż tak, bo może te 2 zaburzyły ci cykl i dlatego @ nie przychodzi. Zrób test.

Olesia, my na pewno będziemy trzymać:) Mi Święta pod znakiem temperatury Lidki, poza tym dostałam 2 nie trafione prezenty;)

Koraliczek zrób test i będzie po stresie

Mi święta minęły tak sobie jakoś nie miałam nastroju :( ogólnie ostatnio jestem jakaś przygnębiona :(

Olesia trzymam kciuki ... ja jutro dzwonię do kliniki by umówić się na usg, aby zobaczyć ile mam pęcherzyków antralnych .

kkasiu - zdrówka dla Twojej Córeczki życzę!! aby biedactwo tak nie cierpiało :(

Koraliczku, zróbsobie może po protu test i będziesz wszystko wiedzieć :)

a jak tam u Was Dziewczyny po Świętach, bo u mnie Wigilia i dzisiejszy dzień ok, za to wczoraj byłam wściekła z rana pokłóciłam się z Mamą przy śniadaniu a potem jadąc z moim Bartkiem do Jego Rodziny dostałam mandat już drugi w przeciągu miesiąca - uwzięli się na mnie, czy jak?! ;)

jutro proszę z rańca 3mać za mnie kciuki, bo idę do lekarza - jesem mega ciekawa co powie itp. :)

a jak tam u Was Drogie Staraczki, przyszłe Mamusie i już obecne Mamusie Święta minęły? :)

no spory klops, bo jak dostalam tab to specjalnie po to by nie zajsc... lekarka mowila ze to niebezpieczne zaraz po cesarce, zwlaszcza ze sie zle goilam, tyle co przestalam krwawic ;/ nie robilam testu ale po tab powinnam dostac okresu a jego brak... nie wiem co teraz, chyba do ginekologa pojde, nie wiem czy beda mi usuwac jakby co czy jak nie wiem :((( chce zajsc w ciaze ale jak odczekam te kilka miesiecy zeby bylo wszystko bezpieczne i dla mnie i dla bombla...

http://forum.trojmiasto.pl/STARAJACE-SIE-LXIX-t433701,1,160.html
o tu;-))

ja tez wyczytalam gdzies na innym watku ,ze Basieniak jest w ciazy:-)) oczywiscie gratuluje;-))

Koraliczek - mozesz byc tak,ze zaszlas w ciaze..teraz organizm jest zwariowany i roznie hormony reaguja..musisz czekac do dnia spodziewanej @.. powodzonka:-))

Aszi, bo nowy wątek staraczkowy założyła.

Skąd wiecie, że Basieniak w ciąży????????
Koraliczku co za klops??
Chwile mnie tu nie ma, a tu tyle się dzieje:)

oj Koralik, Koralik ...

Jak duży ten klops, Koralik?

Co koraliczku II kreseczki? :)

Inne tematy z forum

Pediatra przychodnia morena (8 odpowiedzi)

Możecie polecić jakiegoś pediatre z przychodni Morena? Długo się czeka na wizytę w gabinecie...

Pierwsza Hulajnoga dla trzylatki (55 odpowiedzi)

Moja córcia zaraz kończy 3-latka i chciałam kupić jej na urodzinki hulajnogę... tylko nie wiem...

Jak mieszka się w Wejherowie? (34 odpowiedzi)

Być może będziemy musieli wyprowadzić się z Gdańska w okolice Wejherowa, bo mąż dostał dobrą...