Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 10:-)

zatem jestem i ja:-))

...z wiarą.. na lepsze jutro, nadzieją, która umiera ostatnia..i miłością, która trwa wiecznie..:-)

nie brałam clo,ale że się tutaj wypowiadam i Dziewczyny są fajne no to jestem:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

no to klops.

dagolek.... ma praktycznie identyczne temperatury ja Twoje, w tych samych dniach, taki sam cykl ! Jak bym swój widziała! Ja badałam PRG w zeszłym miesiącu i był ok.

dziewczyny to moja tempka :
1dc 36,3
12dc- 36,6
13dc-36,3
14dc 36,4
15dc 36,6
16dc 36,7
17dc 36,9
18 36,7
19 36,7
20 36,8
21 36,8
22 36,8
23 36,9
24 36,8
25 36,9
26 36,8 plamienie, test I krecha
27 36,7 krwawienie
boje się , że mam problemy z progesteronem :( w czwartek poszłabym zrobić badania na FSH , ale zaczęłam brać antykoncepcje i nie wiem czy to nie zmieni mi wyniku

No generalnie nie wzięcie jednej może skutkować ciążą.

dziewczyny ja bralam teraz tabletki anty, tylko troche nieregolarnie i zapomnialam o 2.. okres mi sie spoznia i boje sie troche, jestem po cc i nie moge jeszcze zajsc w ciaze nawet jak bym bardzo chciala, jest szansa ze mimo brania antykoncepcji zaszlam????

Lekarka mnie uspakaja, ale jakoś to wszystko dziwne dla mnie.

No to Basieniak jeden:)

kasiu, zdrówka dla Twej córeczki...

a Basieniaka widziałam, nie pochwaliła się tu u nas :p

Kasiu i co z tym wirusem? co lekarka na to wszystko?

Dziewczyny aaaa basieniak jest w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Basianiak co u Ciebie? pochwal się!!!

Dagolku, trzymaj się dopóki nie ma @ nie wszystko stracone.

Dziewczyny, od paru dni zbieram się żeby napisać. W międzyczasie byłam na konsultacji u innego pediatry, która od A-Z nam wytłumaczyła na czym polega Rsv. Zaliczyliśmy echo serca, które na szczęście wyszło dobrze. Szkoda, że nikt wcześniej nie zadał sobie trudu żeby nam trochę wytłumaczyć ten zapis ekg. Obyłoby się bez takich nerwów.

Tylko... Lidka cały czas ma ten kaszel, dziś stan podgorączkowy 37,6. Niby tego wirusa wydala się z organizmu do 2 m-cy, tylko jak dla mnie to już te 2 m-ce minęły, bo od takiego czasu mała kaszle. Poprawy żadnej. No to się znowu wyżaliłam. Ona dziś była taka biedniutka, że najbardziej to chciałam, żeby już kolacja się skończyła i żebym się mogła z nią położyć.

Dziewczyny, wszystkim wam życzę zdrowych, spokojnych Świąt, a wszystkim starczkom dwóch kreseczek.

zrobiłam test jedna gruba krecha....

brzuch mnie zaczyna boleć :/ poczekam do wieczora może się rozkręci jak nie to jutro zacznę brać tabsy anty.

dagolek jak tempka nie spadla to ani sie waż brac antyki... moze to plamienie z czego innego, czekaj na test

Hej , dziewczyny u mnie dziś 26 dc, a ja dostałam plamień :/ tempka rano 36,8 nie było żadnego spadku... wiedziałam ,że przyjdzie @ bo mnie piersi przestały boleć . Tylko, że miałam zacząć brać tabletki anty i nie wiem czy już dziś zacząć czy poczekać jak się rozkręci @. Trochę wcześnie małpa przyszła.

Zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia :)

proszę poradźcie jakiegoś dobrego ginekologa od monitoringu cyklu, najlepiej w Gdańsku, myślałam nad dr Olszewska...

serdecznie dziękuję

pozdrawiam

dzieki Wam za dobre slowa :)
Niestety jeżeli chodzi o mojego lekarza, to nie moge trafic na dobrego, aktualnie chodze do babeczki,ktora wydaje mi sie że traktuje mnie rutynowo, nie słucha w sumie co do niej mówie, ostatnio nawet mnie nie badala. Ktoś mi kiedys powiedzial,że jak nie wychodzi to lepiej nie marnować czasu i udać sie do specjalistów. Zobaczmy narazie postaram sie o tym za duzo nie myslec i zobaczyc co bedzie.
Życze Wam wszystkim wESOLYCH śWIĄT! Zdrowia

" Podzielić sie opłatkiem,
powiedz mi, co to znaczy ?
- To dobrze życzyć innym
i wszystko im przebaczyć."

Życzę wiele radości
z narodzenia Pana,
by Jego blask oświecał
wszystkie dni Nowego Roku.

Kochane- życzę Wam Mamusiom dużo cierpliwości w wychowywaniu pociech, dużo sil, zdroofka, a przede wszystkim radości z dzieciaczków..
Wam Kochane przyszłe Mamusie-oczekujące swoich Maluszków - życzę Wam i sobie - by ten czas oczekiwania był czasem dla Was i Waszych Mężów, Partnerów..byście się jeszcze bardziej kochali, szanowali, umieli docenić..a Wam Kochane Staraczki- życzę wiele sil w dążeniu do Celu.. życzę zdroofka i głębokiej wiary, która jest niezbędna..nadziei, która umiera jako ostania i tej Miłości- do końca..najbardziej trwałej..:**

Kochane, zdrowych, pogodnych, pięknych białych Świąt spędzonych w gronie rodziny i przyjaciół, pysznego karpia, wymarzonego prezentu ;)
pachnącej, kolorowej choinki oraz błogosławieństwa Bożego!
Z całego serca Wam życzę - Koralik :)

Dzięki Dziewczyny za wsparcie :) może to dziwne, ale jakoś mocno się tym nie zraziłam :) nawet nie miałam czasu, bo wczoraj pojechałam do Mamy na noc i Jej pomagałam... :)

Również witam serdecznie nową koleżankę ;) 4 cykle to faktycznie nie tak dużo, może poczekaj jeszcze ze 2 i wówczas możesz wybrać się do swojego lekarza, po co od razu do specjalistów? :) ja właśnie zaczynam 6 cykl starań zapewne gdyby nie mój jeden jajnol i nawracające torbiele, czekałabym z wizytą u gina :)

Dziewczyny, jak czytałam te życzenia to łzy napłynęły mi do oczu :)

Również życzę Wam radosnyc i spokojnych Świąt, aby przy Wigilijnym stole panowała rodzinna atmosfera - przyszłym Mamusiom i obecnym Mamusiom pociechy ze swoich małych Cudów, a staraczkom aby Nasze marzenia w końcu się spełniły i byśmy mogły zobaczyć upragnione dwie kreseczki :)

WESOŁYCH ŚWIĄT!! :)

No ja też w tym roku już nie dam rady założyć nowego wątku :( tempka nie chce przekroczyć magicznej liczby 37 :( czekam na @

Ja też Wam dziewczyny życzę zdrowych, wesołych Świąt Bożego Narodzenia, aby uśmiech na waszej twarzy zawsze gościł oraz spełniły się wszystkie świąteczne życzenia :)

Inne tematy z forum

Mój pies ugryzł moje dziecko (32 odpowiedzi)

Witam, mam problem z moim 9 letnim psem. Mamy go od szczeniaka, wzięliśmy go z Ciapkowa, jest...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (38 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

Przedszkole Centrum Inspiratio Gdynia - proszę o opinie (5 odpowiedzi)

Czy jakaś mama dawała tam swoje dziecko? Drogie Mamy, macie jakieś opinie?