Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 5.

Witam kobitki w nowym watku:)
Specjalna dedykacja dla Bombelkowej:)))))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Koraliczku ja wyniki na toksopazmoze mialam pozytywne, wyszło, że chorowałam i mam przeciwciała. Nie musze więc ich powtarzać.

aszi super :) ja wlasnie tez juz cos chyba czuje ale wieczorem jak sie bardzo skupie :P takiego bardzo delikatnego motyla przez ulamek sekundy co jakis czas :P

wynikow nie wkleje a chcialam prosic o pomoc w interpretacji bo podobno nie sa najlepsze

kurde nie moge wkleic wynikow wrr

toxoplazma gondii IgM wyszlo 0,100
wynik ujemny

Bombelkowa postaraj się o tym nie myśleć, wiem, że cię to troszke zabolało. Dziewczyny ja tylko raz stosowałam testy owulacyjne i jakoś powiem szczerze mam znikome przekonanie co do nich.
Z tym libido nie bardzo wiem co doradzić. Ja czułam presje, że akurat w ten dzień trzeba się kochać, bo to płodny dzień. Nie powiem, żeby seks był wtedy mega przyjemny, bo myślami byłam zupełnie gdzie indziej. Faktycznie trzeba się wyluzować, nie jest to łatwe, ale naprawde skuteczne.
Koraliczku czuje ruchy maluszka, ale wieczorem jak leże w łóżku. Na początku myślałam, że mi się wydawało:) Niesamowite uczucie, które towarzyszy mi od bardzo niedawna, bo od 10 lutego:)

dziewczyny a moze mi ktoras pomoc??? wyniki z morfologi i moczu to wiem ze mam zle niektore tylko ale reszte toxo np i cytomegalowirusa nie mam pojecia...
w moczu duzo leukocytow...
morfologia: hemoglobina, hematokryty ,limficyty - niedomoga
a jakies neutrofilow znow za duzo.....

a tych nie rozumiem.. moze ktos pomoc w interpretacji??

toxoplazma gondii IgM wyszlo 0,100
wynik ujemny

Ania, anka i dagolek.. Jestem z Wami..
Ja w tym cyklu nie biorę clo. Najpierw pójdziemy do doktora Szerle z wynikami i zobaczymy co będzie. Mam kupione testy owulacyjne, więc żeby nie było, że tak całkiem sobie odpuszczam..
tez mam dzis sredni humor.. moj pierwszy facet (pierwszy powazny zwiazek) został tatusiem.. Nie powiem.. ukuła igiełka zazdrości..

Trzymajcie się kochaniutkie :*

hehe olej prace.. nie olej pracy :) dziewczyny to nie od tego zalezy.. jezeli ktos prace lubi i to go odrywa od rzeczywistosci wlasnie nalezy pracowac by zajac glowe! ja tak oderwalam glowe zaczynajac prace w mini przedszkolu i akurat dziwnym trafem w tedy sie udalo a juz niebylo nadzieji.. czekalam na laparoskopie.. jezlei praca Cie stresuje.. olej ja faktycznie bo stres nie jest wskazany teraz....
jesli chodzi i libido ja mialam wrazenie ze jestem mniej atrakcyjna, czulam sie beznadziejnie ale tylko w okolicy @.. kiedy zaczynalam brac znow CLO czulam sie lepiej ale to byly gory i doliny hustawka nastrojow jakiej nigdy nie mialam, myslalam o rozwodzie.. o roznych rzeczach, plakalam i bylo strasnzie zle i trudno... ale to taka droga nasza... musimy sie wycierpiec by miec swoje szczescie...
pamietam jak Ana walczyla, pamietam watek lusi i wiele innych dziewczyn ktore tu bylu i dlugo sie staralu... dziewczyny po stracie dziecka.. ja szczerze dziekowalam bogu ze nie poronilam nigdy.. myslalam wlasnie ze wole nie byc w ciazy niz poronic, takie chore mysli... ale wszystko teraz jest na boku.. jestem w ciazy... oczywiscie doskonale pamietam jak to bylo i tego nigdy nie zapomne.. bo to boli, bardzo ale szczescie ze juz mam ten etap za soba.... i moge dac przyklad ze mimo dolow, wielu lat staran udaje sie... morze lez wylanych dało mi dziecko :)
ktore przyznam sie juz czuje chyba w brzuszku wieczorami jak sie bardzo skupie :P :D

Ania doskonale Cię rozumiem też zawsze mam doły przy @.. mam dla Ciebie radę olej nową pracę i staraj się dalej.. ja też gdy zmieniałam pracę przestawałam się starać.. na 3 mce i tak przetrwałam w pierwszej rok bez ciąży a w drugiej już 1,5roku.. jeśli Ci się uda to najwyżej wytrwasz do końca okresu próbnego i się nie będziesz przyznawać.. nie ma co na zapas się przejmować co będzie, co pomyśli lub zrobi pracodawca.. my się martwimy pracą, a tymczasem pracodawca gdy nie będzie Cię potrzebować zwolni Cię bez mrugnięcia okiem i nie będzie się martwił, że nie masz za co żyć.. czasem życie samo się układa

mam to samo, ale naszczescie u mnie mija.

No niestety nie mialam pelnego monitoringu, jak w maju bede znowu brala clo to zmuszcze gina do usg niby po owulacji. Mierze temperature ale biore tabletki ktore od polowy cyklu podnosza mi temperature wiec nie wiem czy byla owulka czy nie.Teraz na 3 miesiace musze zawiesic staranka bo ide do nowej pracy.

Dziewczyny. mam takiego doła,ze hej. właśnie skończyłam @. nie była ona niespodxianką, bo w tym miesiącu nie staraliśmy się wcale (w sensie zero). mam już dość. wogóle nie chce mi się spać z mężem. poraxcie coś. bo juz się zastanawiam, czy nie brać jakiś leków podnoszących libido...

Lena- synek piękny i śliczne ma usteczka ;)
będzie przystojniaczek ;P

pozdrawiam

dziewczyny.. monitoring, monitoring i jeszcze raz monitoring.. bez tego nie wiemczy czy mamy pecholki, czy pekly, czy nie ma torbieli, czy jest plyn po owulacji, czy jest dobre endometrium... monitoring obowiazkowy.

Lena super synuś:)
anka lepiej sprawdź czy ci pękły pęcherzyki najlepiej w 3 dniu cyklu, bo ja już 2 miesiąc się męczę z nie pękniętymi pęcherzykami przez co wszystko mi się wydłuża :(

image

no to zaczne bywanie od mega dola. Byl to pierwszy cykl z clo, pecherzyki byly ale nie pekly chyba, dzisiaj dostalam @ i mam juz wszystkiego dosyc. Na dodatek spoznila sie kilkanascie godzin, dzieki jednym tabletka ktore biore dostaje jak w zegarku, a dzisiaj urodzila sie ogromna mega ogromna nadzieja i du.....pa. Wszyscy na okolo maja dzieci, nasi znajomi juz maja po dwoje, a my......................

Aszi staram sie. .widzisz trzymalam sie barierki i co? guzik mi to dało.. eh ;/ w pierwszej chwili to myslalamz e zawalu dostane a potem mialam ochote wkopac temu co odpowiada za solenie i piaszczenie takich rzeczy ;/ tzn administracje chcialam udusic bo to pod blokiem u mamy bylo....
Aszi czujesz juz ruchy????

ślicznosci!!!!!! wycalowalabym i wyprzytulala.. ah ja chce poczyc zapach dzieciatka

Lenka synuś super:)) Lolita gratuluje 2 kreseczek:) Pamiętam jak dziś dzień, w któym robiłąm test:)
Koraliczek uważaj na siebie, pogoda niestety sprzyja upadkom. Dobrze, że nic poważniejszego się nie stało, ale może dla pewności idź do lekarza.

lenka zaraz zobacze!!

w ogole zapomnialam sie pochwalic wczoraj ze ze schodow spadlam... byly oblodzone a ciemno bylo i nie widac.. barierki sie trzymalam ale tak zem poleciala nogami do przodu ze mi to malo dalo.. tylkiem sie nie udezylam bo reka sie podparlam, ale glowa zachaczylam... az mi sie ciemno zrobilo w oczach a serce mialam w gardle... w domu tylko patrzalam czy nie ma krwi na majtach...................

Wrzuciłam 1 fotke jeszcze ze szpitala. w wolnej chwili jeszcze cos dodam :)

gratuluję posiadaczce pięknych 2 kreseczek :) czekamy na wyniki bety i na reszte staraczek! ale dzien :)

Inne tematy z forum

RZECZOZNAWCA MAJĄTKOWY (11 odpowiedzi)

Potrzebowałabym namiary na dobrego rzeczoznawce i niedrogiego do wyceny domu z dziaka, najlepiej...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (36 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

Czy ktoś korzystał z pomocy psychoterapeuty? (63 odpowiedzi)

Czy ktoś korzystał z takiej pomocy i może polecić? Ja próbowałam dwa razy, u dwóch różnych osób,...