Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 5.

Witam kobitki w nowym watku:)
Specjalna dedykacja dla Bombelkowej:)))))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Koraliczku szczerze mówiąc nie wiem jakie mam przeczucia. Większość wróży mi chłopca, ale czas pokaże:)
neutralne to zólty, zielony, ecri, biały, brąz:) też takowych poszukuje i się rozglądam, bo my nie chcemy znać płci:)
A jak się ogólnie czujesz?? Przytyłaś coś??

dziewczyny jakie sa neutralne kolory jesli chodzi o ciuszki?
w ogole to mialyscie przeczucie co do plci zanim sie dowiedzialyscie?
Aszi a ty jak czujesz? roli??? jak myslicie?????
ja mialam przeczucia na chlopaka ale teraz bardziej na dziewczyne.....

Koraliczku.... dopiero były 2 kreski na Twoim teście a maleństwo już takie duże... :)* super !!!

Bombelkowa.... nie trzeba tracić nadzieii... nam co się udało też nie było łatwo... ale w końcu po wielu trudach dzidzia zagościła w brzuszku :) Tobie też się uda !!!

a ja czekam na pobudkę mojej pięknej :) bo już śpi 2 godzinki.
Zaraz będzie karmienie ... no i mam nadzieje że w miarę przespana noc... póki co malutka budzi się 2 razy w nocy... a tej nocy 2 raz obudziła się o 4 usnęła przed 5 i spała do 9 rano :P
nawet mama zdążyła zjeść śniadanie przed córcią... co się raczej nie zdarza ;)

uciakam
papa :*

Bombelkowa nie załamuj się, odpocznij to na pewno dobrze ci zrobi. Ściskam mocno:)

Koralik, uciekam, bo wczoraj miałam załamanie..
Niby krótko sie staramy a ja już takie akcje przechodzę, że szkoda gadać.. Musze odpocząć chyba..

a bombelkowa wlasnie, skoro byl lyn to owulka byla tylko masz cos z progesteronem.. trzeba by wspomagacze brac na to... bo moze nie udaje sie z powodu niskiego progesteronu?

bombelkowa a gdzie uciekasz? bo jak ci dam klapsa!!
ana jak tam? jak sie czujesz? boli cie cos?
a jak bym mogla cie prosic :P opowiedz jak wygladal porod... ostatnio mnie ta wizja troche przeraza i proboje sie przyzwyczaic do tej mysli :P

Koraliczku, przepiękna Twoja dzidzia...
Ach jak Wam zazdroszczę..
Niestety u mnie chyba kolejny msc w plecy..
Odebrałam wyniki, progesteron 0,2 więc chyba mimo pęcherzyka i płynu nie było owulacji..
Znikam na czas jakiś.. Trzymam za Was kciuki.. i żeby Wasze dzidzie ślicznie i zdrowo rosły..

oo w suwaczku zdjecie sie jednak umiescilo :D

dziewczyny na maila wyslalam zdjecie mojej dzidzi z badania prenatalnego :) jakosc taka sobie bo foto z telefonu :P

Coś na dobry humor :)

Babski wieczór.
Trzy ciężko harujące babki postanowiły raz zaszaleć i poszły po pracy na piwo.....
Niezwyczajne takich atrakcji szybko się ululały.....
Wieczorkiem w drodze do domu, na skutek ilości wypitego browaru zaczęły wszystkie trzy odczuwać nagle potrzebę pójścia na stronę.....
Jedynym w miarę zacisznym po drodze zakątkiem w okolicy był mały cmentarzyk.
Ponieważ dłużej już nie mogły wytrzymać, postanowiły, że tam właśnie załatwią swoje potrzeby fizjologiczne.....
Przycupnęły w kąciku, między nagrobkami, zsunęły majteczki i sikają....
Na tej czynności zauważył je znudzony swym fachem i również wcięty grabarz ...
Postanowił dla rozgrywki babki postraszyć ....
Jak pomyślał tak, też zrobił...
Z dzikim wrzaskiem i uniesionym wysoko szpadlem zaczął przedzierać się ku nim przez alejki.
Babki przerażone hałasem zaczęły uciekać w panice, tratując groby, przewracając drewniane krzyże, gubiąc odzież i drąc się w niebogłosy....

Nazajutrz w knajpie spotykają się trzej mężowie wspaniałych trzech babek.
Wszyscy mają miny grobowe i nosy spuszczone do pasa, ponurzy, że bardziej nie można...
W milczeniu walą setę za setą.
Wreszcie jeden wszedł już na fazę zwierzeń i mówi:

- Moja żona gdzieś się puszcza. Wczoraj wieczorem wróciła do domu pijana i bez majtek..

- Moja jeszcze gorzej mówi drugi.
- Przyszła do domu pijana, nie miała majtek, a cała suknia była na niej poszarpana i podarta...

- Eeeech wzdycha na to trzeci.
- To jeszcze nic .....
Moja wróciła do domu pijana, bez majtek, w podartej sukience i opasana była szarfą z napisem:
NIGDY CIĘ NIE ZAPOMNIMY CHŁOPAKI Z RADOMIA

dagolek to dobre wiesci :)

już jestem po usg, pęcherzyk jest ale o wiele mniejszy :) jeszcze przez miesiąc będę musiała brać anty i zniknie. A później zaczynam działać :)

image

Dziewczyny, Gdzie w Gdyni można dostać Pregnyl ??

dagolek, trzymam! :* Daj znac po wizycie!

dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki, dziś idę na usg sprawdzić czy pęcherzyk się w końcu wchłoną po tabletkach anty.

image

Dziewczynka śliczna:)))))))
Ja zalogowałam się od razu:)

Ja miałam plamienie brązowe po owulacji, następnie skok temperatury po owulce, troszkę się obniżyła prawdopodobnie przy zagnieżdżeniu i potem już utrzymała się na wysokim poziomie (w moim przypadku to 37 stopni) do 37 dc, potem nie mierzyłam już

hej hej , bylam u jednej mamy, u drugiej i pokazywalismy plytke z usg :) płci nie pokazała/ał ale pieknie rosnie, ma 8 centymetrow i fika pieknie koziolki.. pukal mnie w brzuszek łapka a potem trzymal sie za głowke :) maly mysliciel :) pienky dzidzius.. normalnie taki noworodek juz hehe tylko maly ale w powiekszeniu wygladal jak noworodek :P NO I NAJWAZNIEJSZE ZDROWY!!!!!!!

Dziś popatrzyłam sobie na twój brzuszek jak byłaś w 31 tyg. Ja teraz jestem w 29 i mój jest trochę większy, ale też nie za wielki :). Niczym się nie przejmuj wszystko się dobrze ułoży :). Najważniejsze, że się w miarę dobrze czujesz.

Kasiu, poza tym że brzuch ciazy (choc jakis bardzo duzy nie jest), pobolewają mięsnie na bokach i żebra, mały uciska coraz niżej...(-->wizyty w toalecie co pół godz.) to w sumie chyba nie czuję sie jak przed porodem ;)
Choc juz nie mogę sie doczekac. Boje sie, ze jeszcze na wywoływanie sie załapię ://

Wczoraj pozwiedzalismy szpital, porodówkę, hotel... wszystko juz wiemy :) Polska połozna wszystko opowiedziała, wiec można juz rodzic :)

Inne tematy z forum

Badania prenatalne ! Kto miał ? (65 odpowiedzi)

We wtorek zrobiłam sobie badania prenatalne w 12 tygodniu ciąży. Tak żeby wydać kasę i uspokoić...

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (44 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

pilnie prawnik (24 odpowiedzi)

Witam...mam pytanie czy wiecie może gdzie jest dobry prawnik w Gdńsku od spraw rodzinnych(a...