Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 5.

Witam kobitki w nowym watku:)
Specjalna dedykacja dla Bombelkowej:)))))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ania no to trzymam kciuki :) hehe widze ze juz wszystkie w komplecie bedziemy.. jeszcze Asiunia :D
ja tez mialam blado rozowa kreske i to byla ciaza... wczesniej mialam tylko cienie szare to sie okazywallo ze to tylko kreska testowa z pod bibulki ale jak ta kreska woja choc troche rozu ma to mysle ze to ciąża :)

Ania trzymam kciuki myśl pozytywnie wszystko będzie dobrze:)

dziekuję dziewczyny za wsparcie jutro jak tylko wrocę z pracy to dam znać co i jak.. właśnie dzwoniła moja siostrzyczka..jest w 8tyg była przed chwilą na usg i jest serduszko:) aż się rozpłakałam.. powiedziała, że teraz czekamy na drugie.. musiałam jej powiedzieć.. to moja najlepsza przyjaciółka.. fajnie by było przeżywać ciążę razem:)

Ania81 - ja jeszcze co prawda nie widzialam u siebie 2 kresek-nawet takich slabych..ale wierze,ze to na pewno dzieciatko jest i rozwija sie w Tobie:-)) spokojnie, staraj sie myslec pozytywnie..nie mysl o przeszlosci..badz szczesliwa...idz na bete (ja to pewnie i dzisiaj bym pobiegla)

naly ma juz 3.5miesiaca..a moja mama opowiadala,ze siostra tez miaal juz ząbka w 3m-cu..

maly wyglada bardzo smiesznie..taki kochany cioci chlopczyk..a jak sie glosno smieje:-))

Ania81... moja 2 kreska też była blada nawet bardzo blada ... :) i powiem Ci że na 99,9 % druga bardzo jasna kreska to nic innego jak ciąża !!!
więc ja jestem pewna że Ci się udało i gratuluję !!! :)

moj dziś też najpierw mi nie uwierzył:) jutro raniutko pojadę na betę.. ten strach to dlatego, że dwa razy już to przeżywałam i się nie udało i też brzuch bolał.. ale tym razem musi być inaczej..
tak w zeszłym tyg przeczuwałam, że może to być to jak wracając z pracy się rozryczałam słysząc jakąś tkliwą piosenkę w radio:)

Ania81 moja była bladziusieńka i wiesz jak mój mąż zareagował jak do niego zadzwoniłam z tą wieścią?? Mówi tak: "znowu widzisz drugą kreske"?? hehe
także na twoim miejscu od razu zrobiłabym bete, mnie normalnie bolało podbrzusze. Nie sugeruj się, że to na okres:)
Trzymam za Ciebie kciuki:*

Ania też tak miałam z tą drugą kreską, cień cienia :). Brzuch cię boli, bo macica się powiększa. Trzymam kciuki.

Muszę się tym z kimś podzielić bo zwariuję... a z kim miałabym się dzielić jak nie z Wami.. dziś robiłam test i już sama nie wiem, czy była czy mi się tylko zdawało druga bardzo bardzo blada linia.. ale mąż też ją widział.. jutro powtórzę test i jeśli 2 kreska nadal tam będzie to pojadę na betę.. Strasznie się boję.. rano podeszłam do tego bez emocji, a teraz boję się.. brzuch mnie dziś rozbolał i jajnik lewy od owu kłuje co sprawia, że boję się jeszcze mocniej.. dziewczyny błagam trzymajcie kciuki, bo to 3 raz i musi się udać.. innej opcji nie zniosę.. tylko czemu znów ten brzuch boli:(

3,5 miesiąca i już w ząbki??:) wow....no to super:) czas leci i po dzieciach dopiero widać jak szybko:) niech maluszek rośnie zdrowo!!!

Stokrotka, maluch ma juz 3,5 miesiaca! A wydawalo mi sie ze dopiero co sie urodzil a tu juz taki fajny bobo:) Matko jak ten czas szybko leci az jestem przerazona

Daziewczyny- chcę się pochwalic- synek moje siosrty ma 3,5miecisac i ma 2 ząbki na dole..:-))

No ja na szczęście rozstępów jeszcze nie mam i mam nadzieję mieć nie będę. Ale smaruje brzuch i nogi balsamem ujedrniajacym może dlatego.

kupilam sobie mustele na rozstepy.. moze mi znikna troche te co juz mam... musz ekupic tez cos na ujedrnienie ciala i celulit bo chyba mi sie cos robi!!! ;((((((

Aszi kochana nastepna wizyta z usg 23 marca ale wczesniej mam prenatalne, a na kontrole z posiewem z moczu i wymazem z pochwy mam isc 5 marca...
prenatalne mialam miec 8 marca ale musze przesunac na 15 bo moja P.doktor mowi ze jednak tydzien za wczensie mnie tam zapisali...

Koraliczku to nastepnym razem dzidzia sie odsloni:)

Koraliczku no to widzę, że miałaś ciężki dzień. A kiedy następna wizyta u lekarza?
Widzę, że jeszcze do końca nie wiecie, ale przy następnej już będziesz wiedziała czy to córeczka czy chłopczyk:)Najważniejsze byście oboje byli zdrowi:)

uffffffffff jestem juz... wiecie co... wku... rzylam sie, Pani doktor ma zespol tureta i ciut niewyraznie pisze... nie chcieli mi recepty przyjac w aptekach.. objechalam cale miasto ale w koncu sie udalo... musialam wykupic bo moja lekarka idzie na urlop od poniedzialku a juz jej nie bylo w klinice o 19... na recepcie mialam antybiotyk i 2 leki na to zapalenie bo podobno nie zaciekawie to wyglada no i kontrola 5 marca a potem 23 marca...

dostałam nr do poloznej od szkoly rodzenia...
no i wysilek jakikolwiek zabroniony....... nawet basenu niet ;/ i joga tez niet...

a co do płci to na 55% byc moze ... synek :) ale tak sie zakryl i skrzyzowal nozki ze nie bylo nic widac.. tylko przez sekunde Pani doktor miała domysl ale mowi ze z tego moze byc tak samo dziewczynka jak i chlopczyk wiec... dalej nie wiemy :) bo tam pempowina tez troche zaslaniala... :P

ale zmeczona jestem uffff

Ana hej :) buziaki od e-cioci :D
Bomblu nie uciekaj.

No wlasnie Koraliczek, przeczucia sie sprawdzily? Czekamy z niecierpliwoscia:)

Ana, to fajnie ze dzidzia zdrowo sie chowa:) Tak wlasnie spojrzalam na twoj suwaczek i zobaczylam ze mala juz ponad miesiac ma i pomyslalam sobie ze juz napewno fajny bobasek z niej:)

Inne tematy z forum

jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (15 odpowiedzi)

drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki, ponieważ on nie lubi pić z...

Dobry ortodonta (36 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

Gdzie mozna poogladać filmy online?? (47 odpowiedzi)

Znacie jakąś darmową stronke z fajnymi filmami online?