Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 5.

Witam kobitki w nowym watku:)
Specjalna dedykacja dla Bombelkowej:)))))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aszi, nospa dziala:) no i zauwazylam w Twoim suwaczku ze tego samego dnia slubowalysmy:)

Aszi, bylam u lekarza i jak narazie jest ok aczkolwiek jakby bylo gorzej albo plamienia wystapily to mam natychmiast dzwonic do niego, troche sie pocieszam ze moze tak musi byc bo mam wade anatomiczna macicy i moze ona bardziej dokucza przy rozciaganiu sie, ale dzis dzien bez bolu byl:)

Roli a byłaś z tymi dolegliwościami u lekarza?? Chociaż po nospie ustępują??

Bombelkowa, może jeszcze za wcześnie na test.. a jeśli jednak się nie udało to może uda się w następnym cyklu.. w końcu musi się udać..

Aszi ja bym dziekowala za ciazowe dolegliwosci bo jak narazie to mam okropne bole brzucha i musze brac nospe a przy tym sie martwie zeby historia sie nie powtorzyla:( ale spac i wylegiwac sie to moglabym cale dnie:) i dlatego hop do cieplego lozeczka robie:)
pozdrawiam kobitki:)

Ania81 nie bardzo..
Testowałam rano. Jedna, wielka czerwona krecha..

Bombelkowa, a może jednak prędko.. nigdy nic nie wiadomo.. obyśmy długo nie musiały czekać..
ja też się odprężam mam już weekend bo jutro i pojutrze urlop.. :)) w końcu się wyśpię:)

Roli czyżby dopadły Cię dolegliwości związane z ciążą?? Masz mdłości, wymioty, itd?? Odpoczywaj, śpij dowoli:) Ten najgorszy okres szybko minie:) Ja w sumie pierwszy trymestr "gładko" przeszłam, ale mam nadzieję, że u Ciebie nie będzie aż tak źle:)

Ana naszej też odpadł chyba przez pampers, bo tam znalazłam kikut i po tym było jeszcze trochę krwi, ale ja przemywałam tylko przegotowaną wodą i każdego dnia było lepiej - u nas ropy nie było

hej Lusia :*

ojj też chętnie bym się odprężyła przy jakimś szapanie albo dobrym winku ;P no ale cóż zamiast mnie mała Ala odpręża się przy mamusinym mleczku :)
cały dzień wisi mi na cycku ;P hihi
dobrze że przynajmniej robi sobie przerwy na drzemki :)
no ale chociaż jestem już troszkę przemęczona, bo tak naprawę nie odespałam jeszcze dni po porodzie, to nie zamieniłabym tych chwil za nic, za żadne skarby !!!

pozdrawiam wszystkie i idę się kąpciać póki mała śpi :P

papa:******

hey dziewczyny. :) siedze i pije szampanka ze znajomymi, wiec postamnowilam wypic za starajace sie i przyszle mamy i oczywiscie juz bedace :) :*:*:*:*:*:*:*

roli.. ja chyba nie tak prędko..
Koraliku, nic nie było widać..

Dziewczyny kochane ja teraz tylko was podczytuje od czasu do czasu bo tak sie beznadziejnie czuje ze nie mam sily nawet na odpalenie neta, jestem z Wami myslami i wierze ze Bombelkowa, stokrotka i ania wkrotce dolacza do grona oczekujacych(mam nadzieje ze zadnej nie pominelam) sciskam Was cieplutko w mrozne dni:)))

wiem ale cos mi sie dzialo, raz byl sam napis a raz zdjecie i suwaczek mi ucinalo w polowie... nie widac tego bylo?

Koralik czemu zlikwidowałaś zdjęcie usg z suwaczka? :(
Śliczne było..

na nas mozna liczyc :)
ej czuje taka glizdke w brzuchu :P

dziękuję Wam dziewczyny bardzo za wsparcie.. lżej jest gdy jest ktoś, kto rozumie co się czuje.. wczoraj był kiepski dzień, na szczęście o 21 już poszłam spać, strasznie mnie brzuch bolał przez @.. dziś już mi lepiej.. jeszcze nie tryskam energią i humorem ale same wiecie jak to jest..

Aszi na ja 30 lipca.

No :) słonko dziś świeci! :)

Koraliczku bardzo dobrze napisałaś. Dziewczyny nie wolno wam tracić nadzieii, a my jesteśmy po to by wspomóc was w ciężkich chwilach. Bo kto jak kto, ale my je znamy najlepiej.
Co do terminu to ja mam na 13 lipca, a ty dokladnie na kiedy??

Ania wiem co czujesz.. Też mam obecnie okres smutowania..
Wczoraj znów mnie rwał prawy jajnik.. Tak znikąd zaczęło sie pod wieczór i przed snem się zwijałam z bólu..
Dziś 21 dc.
Na 24.02 mam wizytę u dr. Szerle, pójdziemy razem z męzem..

Koraliczku, dziękuję za dobre słowa..

Inne tematy z forum

Czy znajdę tu miłośników kotów? (39 odpowiedzi)

J.W.? Bo mam parę pytań...

7latek nie chce czytać (34 odpowiedzi)

Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce złożyć wyrazu w...

Ferie - Zakopane (5 odpowiedzi)

Witam, wybieramy się z dzieckiem 9 lat w góry i tym razem chcielibyśmy nocować w domku góralskim...