Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 8.

Niech będzie:)
Może przekaże fluidy ciążowe przed porodem i będą następne ciężaróweczki:)
A i może dla mnie będzie szczęśliwy, bo szybciej się rozpakuje:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jestem jestem.. z tego sprzatania guzik wyszlo.. tylko bl plecow, brzucha na okres i zakwasy.. dzis mam w du.pce i nic nie robie...........

M&ms z tego co pamietam to 16 dzien wyższych temp moze sugerowac ciaze a 19 potwierdza ja na 90 %
kolezanki sie w to moje bawily i troche mam teori na ten temat ale jak to w praktyce wyglada to nie wiem... chcialam to u siebie przetestowac ale nie zdazylam. Tych kresek urojonych tez mialam chyba ze 100... az w koncu bylam pewna ze ona nie jest urojona :) moze cos tam jest, przyjzyj sie, to kreska czy nie? :)

stokrocia.. ja Ci posprzatam :P w sumie powinnma sie ruszac , nie? :)

Koraliczku jestes tu gdzies?? nie odzywasz się wiec mozliwe,ze jestes na porodowce po takich wyczynach jakie towrzysz..wielkie sprzatanie, spaceorwanie.. w koncu Zosienka zechce sie z nami przywitac:-))

jak mi sie nic nie chce dzisiaj..zasypiam w pracy, a po pracy mam troche do zrobienia w domu..wczoraj popoludniu poszlam spac myslalam,ze uda mi sie wytrzymac bez snu do wieczora..ale padlam..
to chyab od zmiany cisnienia..glowa tez mnie od tego boli..://

milego dnia Kochane:-)

oj Kochana mam mega nieregularne..39-50 dni... dzisiaj mam 48dc..

bralam 2 cykle d*pka i mialam wtedy cykle 29dniowe,ale w tym cyklu, kotry trwa od 16 czerwca stwierdzilam,ze nic nie biore..zadnych pomagaczy...biore eutyhrox bo nie chce od nowa rozpoczynac walki z tarczyca..

a tak no i profilaktycznie kwas foliowy,ale go biore juz ponad rok wiec nie zaliczam go do pomocniczych lekow:-)

kazda z nas wie,gdzie powinna byc druga kreska na tescie..ale jesli ja widzialas to mozliwe,ze faktycznie ona tam jest..moze niech ktos jeszcze na nia spojrzy?? albo wykonaj inny test..albo bete zrob..:-)

zaciskam mocno by sie Wam udalo:-)

3ci, przedtem była długa przerwa, bo nie mogłam dojść do ładu z cyklem. Tę drugą kreskę to sobie tylko wmawiam- wiem, gdzie powinna być i z nadzieją się jej dopatruję. Podbrzusze boli typowo jak na PMS i ciężki okres.
Iludniowe masz cykle, Stokrotko?

M&ms - po cichu chyba moge pogratulwoac cio?;-))
ja jestem w 9 dni po skoku owu..a tak naprawde w 48dc..:/ i pobolewa mnie podbrzusze..jak na @..tempka dzisija 36,90..wczoraj troszenke nizsza..raczej bedzie @..

d*pka powinnas brac przez 10 dni i potem powinnas dostac @ ale przy wzieciu tej ost tabletki powinnas wykonac test czy nie jestes w ciazy..jesli jestes bierzesz dalej i mykasz do lekarza..nie robiac przerwy w braniu...tak mi lek mowil...

a ktory cykl bierzesz d*pka??

5 dni do @. Nadal jestem na du.phastonie i gubię się ,kiedy go odstawić. JEŚLI będę w ciąży, to muszę brać nadal, a jeśli nie? W dniu spodziewanej miesiączki?

Nie odmówiłam sobie zrobienia testu. Włączając jarzeniowe światło, stając na głowie i robiąc maksymalnego zeza- można zauważyć.. sugestię? drugiej kreski.

Ale wdech, wydech. Nie wmawiam sobie, nie wmawiam sobie. Temperatura nadal utrzymuje się cały dzień na poziomie 37.
10 dzień od szczytu owulacji. Bardzo boli mnie podbrzusze.

Aszi u mnie na SR mowili ze tak sie moze zdazyc przy cycu :)

a ja sie czuje dobrze.. chodze na spacerki, plecy mnie nie bola nawet.. bolaly mnie na poczatku jak brzuszek zaczal rosnac jak sie przeszlam a teraz chyba sie juz wyrobily miesnie.....
wzielam sie za sprzatanie, gotowanie.. podlogi na kolanach myje, drzwi chce pomyc w pokojach.. w planie kurze jeszcze a potem male zakupy wiec tez pochodze... zobaczymy co z tego mojego wysilku wyjdzie :)

Aszi moja Lenka nie robiła 9 dni. Jak widzisz, że mały się nie męczy to ok.

Koraliczku widze, że idziesz w zaparte i gonisz mnie odnośnie przeterminowania:P
Jak się w ogóle czujesz??

M&m strasznie mi przykro z powodu choroby Twojego taty. Bądź dobrej myśli, jesteśmy z Tobą!
Dziewczyny proszę was o radę. Mój mały od wczoraj nie robi kupki. Mojabratówka mówiła, że u dzieci karmionych tylko cycem tak się może zdarzyć. Miałyście taką sytuacje z waszymi maluszkami??

ivonus, &&&&&&&&&&& duuzo kciukow zeby test byl pozytywny, albo w te albo we wte :) za ktoryms razem strzelicie :) moze teraz? :)

M&ms- współczuje - na pewno będzie dobrze-bądź dobrej myśli:*

U nas starania troszkę bez zmian - to znaczy teraz oczekuje/nie-oczekuje @.
Bolą mnie piersi (szczególnie sutki) i podbrzusze - ale może to być zapowiedź zarówno @ jak i ciąży. Więc do weekendu czekam.

M&ms.. wpolczujei tule......

M&ms trzymaj sie
ja tez ściskam mocno :*

M&ms mi rowniez przykro..to straszne...:(( nie wiem co powiedziec..

stokrotka tak ze 150 zł :) trzymam kciuki, żeby @ nie przyszedł .
M&ms przykro mi :( aż smutno mi się zrobiło ściskam Cię mocno mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze.

Dzisiaj z mężem mam drugą rocznicę.

Smutno mi, bo mój tata ma nawrót raka krtani, tym razem wytną całą :( I nawet nie mogę się przytulić do niego, bo mieszkamy 600km od siebie :(

:-)
a tak w ogole to ile bys chciala dostac za ta pake ciuchow?

Koralik jak sie czujesz??

u mnie dzisiaj 46dc..niby byla owu tydzien temu..dzisiaj rzekomo 7d fl..

pobolewa mnie brzuch na dole ale nie tak bym musiala brac tabletki..raczej cmi..ale to chyab od przeziebienia bo od wczoraj biegam co chwile do ubikacji..w nocy musialam tez wstac co mi to sie nie zdarza.. ale bylismy nad mrozem w sb..woda zimna dosc..piasek rozgrzany ale moze nie tak jak powinien..

obstawiam,ze niebawem dostane @...akurat na rocznice slubu..no nie ma co..

stokrotka jasne, że anuluje :) dzięki :*

Dagolek, a jak by wyszlo ze bym wygrala aukcje to anulujesz to?:P bo ja niestety wiekszy rozmiar nsoze,ale ciuszki super..jakbys miala cos wiekszego...no to moja oferta jest najwyzsza...poki co..:-)

a co ropiejacego oczka - synek mojej siosrty tez tak mial..w ogole oczka po nocy nie mogl otworzyc..przemywala mu swoim mlekiem..a potem lek dala antybiotyk..nie wiele pomoglo..powiedzieli, ze jak maly skonczy pol roczku zrobia zabieg bo mial zapchany kanalik łzowy...ale pewnego dnia mlody sie tak rozplakal..ze mu przeszlo..i jzu ma zdrowe oczka:-))

Inne tematy z forum

rośliny na balkon - jakie? (18 odpowiedzi)

Może pomożecie... Chcę coś posadzić na balkonie, tylko w lato tak strasznie tam praży słońce...

rozedma płuc, i co dalej? (5 odpowiedzi)

Dziewczyny,moja najlepsza przyjaciółka zadzwoniła dzisiaj do mnie z informacją,że zdiagnozowano u...

nnt. Wymiana drzwi - jaką firmę z Gdańska polecacie? (20 odpowiedzi)

Zastanawiamy się nad wymianą drzwi do mieszkania. Czy możecie polecić jakąś firmę z...