GGdańskie Centrum Zdrowia z Nowym Porcie
Nie dajcie się nabrać na akcje dot. grzybicy paznokcia, które organizuje lek. Kiełczyńska. Każdy, kto się zgłosi na taką akcję, ma grzybice paznokcia. Zapisuje najdroższy lek ok. 100 zł, a później kilka razy powtarza ten sam lek. Ja dałam się oszukać i straciłam ponad 300 zł. Paznokieć, który wydawał mi się podejrzany okazał się po prostu rozdwajającą się płytką. Po 2 latach od leczenia przez lek. Kiełczyńską nie widząc zmian poszłam na badanie na ul. Długą, tam badanie wykazało, że grzybicy nie ma. Za miesiąc w GCZ w Nowym Porcie ta sama lekarka znowu organizowała akcję. Poszłam, żeby się przekonać czy mam grzybicę czy nie. Oczywiście mam. Nie poszłam po receptę tylko do Przygodni na Długą. Tam znowu okazało się, że żadnej grzybicy nie ma. I tak ta pani "dr" żeruje na ludzkiej wierze, że ktoś dba o zdrowie pacjentów. A ona wykorzystuje naiwność ludzi. Kilka lat temu miałam podobny przypadek z tą samą p. Kiełczyńską. Poprosiłam o receptę na maść robioną w aptece. Ona na to, że ma bardzo dobry krem i wcisnęła mi krem z aloesem za 80 zł. Z tego wniosek, że ona dostaje "dolę" za sprzedaż leków. Chciałam iść do dyrektora przychodni, ale w służbie zdrowia wiadomo, że ręka rękę myje.
0
0