Re

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Uważam, że trochę za późno zaczęłaś opalanie. Trzeba było zacząć już w lutym sesje 5-minutowe. Jeżeli chodzi o salaria, to polecam firmowe salony i sesje 5-minutowe, stopniowo wydłużać do 10 minut. Jeżeli masz tendencje do bladej cery i zaczerwień, to możesz uzyskac odwrotny efekt od zamierzonego, może więc warto w Twoim wypadku zastosować opalanie natryskowe?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Re

na czym to polega dokładnie?natryskowe

sorki ze sie wtrące, tzn ile miesiecy przed TYM DNIEM trzeba zaczac cie opalac? Nie mam kompletnie doswiadczenia jesli chodzi o solarium.Pozdrawiam

tzn sie opalac :))

bez przesady, te 2 miesiace starczą, rina coś dramatyzuje (sorki, rina)
przecież nie chcesz sie spalić na machon, tylko miec ładną, naturalnie wyglądającą opaleniznę :)

no i mi sie tak zdaje ze 2 miesiace to jeszce ho ho.no niewiem.nie znam sie w sumie.ale ja pójde dopiero pod koniec kwietnia lub w maju na pare sesji

true!! poza tym uwaga na opalenizne z solarium, czasem jest tak ze 3 razy pojdziesz i juz masz ten okropny pomaranczowy odcien- fuj ;) ja akurat mam bardzo ciemna karnacje , wiec mi nawet 1 raz styka , aczkolwiek przyznam szczerze ze w LO bylam uzalezniona od solarki:)) to wciaga ,szczegolnie w zime;) na pocz . nalezy pojsc na 5-7 min, zalezy od - tu uwaga - nie mocy lamp- (co z tego ze to beda 160), ale od wspolczynnika opalania- spytajcie babki obslug. solarium to wam wytlumaczy co i jak :)) pozniej chodz co 2 dzien po max do 10 min przez tydz - mowie zalezy od lozka!!! bo na tych starych to mozna i pol godz lezec , a na tych super zbajerowanych i o wysokim wspolczynniku- zaleca sie max do 15 min!(powyzej na wlasne ryzyko-sic) :)) ale narobiłyscie mi ochoty ...chyba dzis sobie skocze;)