Red Light Pub

Puby

Gdańsk, Piwna 28/31

irene - opinia (1) obsługa barmańska (panów) zdecydowanie na plus !!! ;) irene ... (1) Nie wiem co mogę napisać , wyraziłam się chyba jasno w opinii :) Muzyka super... rosha Fajne miejsce ale ta barmanka? (1) Miejsce fajne, klimat dobry, muzyka też, chłopaki za barem dają radę ale... Marolf
Najbardziej Gdański z Gdańskich pubów. (1) Wiele wspomnień,wiele lat, a wystrój ten sam. Trzeba coś z tym zrobić moi... panna miło,miło i jeszcze raz miło. (1) odczułam tu że dziewczynki lecicie na barmanów no okej nie ma sie co dziwic... lubie to Ach ci barmani :) (1) miejsce spotkań nieafiszujących się gejów z bardzo przyjemną obsługą (barmani... Murzynek Bambo ;/ (1) Niby otwarte od 19, ale barmanka zamyka się w środku, puszcza sobie muzykę i... Ania. koleżanka z Flisaka - opinia (1) świetny wystrój- zwłaszcza antresola z moimi ulubionymi pufami ;)... koleżanka z Flisaka ;)) (1) świetny klimat , dobre piwo , z*******a obsługa + miłe wspomnienia. em. :) (1) pozdrowienia dla Marcina i kolegi:) pani z Tczewa:) Polecam. (1) Bez zastrzeżeń. bywalczyni. super (1) odwiedzam red lighta minimum 2 razy w miesiacu a czasem sie zdarza ze nawet... onaa rewelacja (1) świetne miejsce!byłam tam wczoraj pierwszy raz,najpierw nie chciałyśmy tam... krata red light ... (1) jak dla mnie boomba :) super pub :) i obsługa :DDD dziewczyna ;) (1) red light całkowicie uzależnia.obsługa, muzyka, wystrój - rewelacja. Marta- Republika Klimatycznie (1) Świetne miejsce. Bywam często, ze stałą ekipą. W zasadzie to miejsce nas... Nemo Super!!! (1) Jako stała bywalczyni, muszę powiedzieć ze jest tu suuppeeerrrr!!!Polecam... niunia ;) (1) ..........jestem w Gdańsku od 3 lat ale jeszcze nigdy nie widziałam żeby ktoś... zakala ja tam mam wspaniale wspomnienia i juz :) (1) ale zachowam je dla siebie taki jestes? ;) przyjemne miejsce (1) pub świetny, wystrój fajny, klimat ciekawy. jako staly bywalec szczerze... paulina