Red Light Pub

Puby

Gdańsk, Piwna 28/31

A. - ocena (1) Wyjątkowe miejsce na mapie gdnaska A. laura - opinia (1) cudownie, będę wracać cały czas super klimat, bardzo dobre jedzenie, owoce w... laura Bomba (1) Super klimat, dobre piwo, zawsze fajna obsługa! Headthered
Nic dodać nic ująć (1) Przeglądałam komentarze lokalu i jestem bardzo zaskoczona niską oceną lokalu... K. Podwójne rozczarowanie (1) Witam, musze powiedzieć, że ochrona w tym pubie nie daje sobie rady. Ogólnie... Były klient. Rozczarowanie (1) Od zawsze ceniłam sobie ten lokal. Jednak sytuacja z ostatniej nocy zmieniła... Zawiedziona Sprzedają alkohol, później osądzają o wnoszenie swojego.. (5) Miałem wątpliwość przyjemność być ze znajomymi w Red Lighcie. Kulturalnie... marioo Te toalety.... (1) Wstyd... ostatni raz byłam w Red Light jak jeszcze mieli dawną siedzibę, było... Agnieszka Sarna Marcin - opinia (1) Miejsce przyjemne,ma swój klimat:) Orginalnie zdecydowanie!!! Jednakże... Marcin uwaga!!! (1) generalnie nie najgorzej ale strasznie długo czeka sie przy barze-barmani... pitu pitu speluna (1) Rozcienczony alkohol, odgazowana cola, syf na stoliku (było jeszcze wcześnie,... Aldis UWAGA, OSTRZEGAM (4) Ostrzegam przed tym miejscem. W każdym miejscu do którego się udaję pragnę... dct wts Wreszcie Gdańsk ŻYJE!!! (1) Jest to niewątpliwie bardzo zaskakujące, ale po wielu latach Gdańsk wreszcie... Anka rewelacyjna knajpa (1) dobra obsługa, świetna muzyka, klimatyczne wnętrze i brak gwiazdorzenia:) Lu O&O - opinia (1) Jeszcze nie było sytuacji, żeby drinki mi nie smakowały. Barmani pierwsza... O&O Najlepszy drink w życiu (1) Byłam w redlighcie zaledwie kilka razy, gdyż raczej nie chodzę do pubów, ale... M Polecam wszystkim! (1) Naprawdę sympatyczne miejsce, super muzyka, jedynie zgodzę się z kilkoma... kss kss x (1) popieram, nie da sie rozmawiac bo jest stanowczo za głosno, zawsze gdy chcemy... janysz fajny pubik (1) muzyka w porządku, przystępne ceny, fajne drinki. generalnie bardzo fajnie i... pro Pub czy klub? (1) za każdym razem drażniło mnie to samo, 2 stare kolumny i byle napier******.... Głuchy