Artur - opinia (1) Kiedyś może i ta firma miała jakiś poziom teraz niestety kasa wzięta i ciesz... Artur Bmw x3 - opinia (1) Bardzo polecam w moim bmw xenony byly juz na smietnik firma zregenerowala... Bmw x3 rr - opinia (1) odradzam i nie życzę nikomu regeneracji reflektorów w tej firmie. Zacieki na... rr
N - opinia (1) Pełen profesjonalizm, polecam. N szybko i sprawnie (1) Bardzo miło ,bardzo szybko i z uśmiechem. mercedes clk Regeneracja reflektorów (1) W mojej Toyocie ksenony praktycznie już nie świeciły, po regeneracji - jest... Krzysztof Swietna firma (1) Bardzo fachowa obsługa , oraz podejscie do klienta, we wtorek rano dałem do... Maciej usługa wykonana perfekcyjnie (1) W mojej toyotce miałem kłopot z ksenonami, praktycznie już nie świeciły. po... Paweł Czy warto skorzystać z usługi? - do zastanowienia (3) W aucie słabo świeciły mi reflektory. Po artykułach w sieci stwierdziłem, że... Mariusz - Audi A3 8L Nie polecam (1) Po wcześniejszym umówieniu daty i godziny na usługi w tej firmie podjechałem... Klient masakra (1) Zapisuje na regenerację kobieta.Po przyjeździe okazuję się ,że na jedną... pojos Super (1) Naprawili mi sknocony w serwisie Volvo reflektor wraz z montażem... Bartek reflektory bmw e39 2001 (1) Szczerze polecam tą firmę,rzetelni,szybcy i naprawdę dobrzy w tym co... Tomek BMW honda civic wymiana reflektora (1) zdecydowanie polecam wszystkim. profesjonalne podejście do klienta i do... s Alfa Romeo 166 Xenon (1) Rewelacja, fachowa pomoc, szybka wymiana przetwornicy i żarników xenonowych.... Andrzej Czernyhowski