Refundo

Odszkodowania Ubezpieczenia

Gdańsk, al. Grunwaldzka 505/6

Super! (1) Dziękuję za zajęcie się moją sprawą! A Najlepsza firma odszkodowawcza w Trójmieście! (1) Jesteście naprawdę super, polecam wszystkim! Idalia Odzyskałam odszkodowanie! (1) Odzyskałam odszkodowanie od pracodawcy, który nie chciał mi go wypłacić,... Monia
Super! (1) Jestem modelką, więc ciało to moje narzędzie pracy. Jak złamałam nogę nie... Marika Co tu dużo mówić (1) Co tu dużo mówić, odzyskałam odszkodowanie!!! Apsik Obsługa na medal (1) Dopiero się do nich zgłosiłam, ale już jestem zadowolona. Prowadzą krok po... Emi Polecam (1) Żadnych zastrzeżeń. Nie pobierają opłat z góry także niczym nie trzeba się... Alina Polecam Refundo do odzyskania odszkodowania (1) Korzystałem już jakiś czas temu, ale gdybym miał problem od razu zgłosiłbym... Adam Pełne odszkodowanie, profesjonalnie i skutecznie (1) Profesjonalna i godna polecenia firma. Wiadomo, że nie wszystko od nich... Anna Spokojni i poukładani (1) Z prawnikami, którzy teraz są w Refundo współpracowałam przy bardzo przykrej... Ala Odzyskanie odszkodowania (1) Co tu dużo mówić, są skuteczni, całą papierologię biorą na siebie. Daboni