Dziękuję Panie Tomku. (1) Polecam wszystkim, którzy maja problemy z dolegliwościami kręgosłupa, oraz... ŻBIKOWSKI MICHAŁ Profesjonalna rehabilitacja (1) Do Pana Tomasza trafiłam z dolegliwościami kręgosłupa, dzięki ogromnemu... Kornelia Domachowska Dziekuję (1) Pół roku temu przeszłam operację jestem po mastektomii radykalnej. Dzięki... ELŻBIETA HOFFER
PROFESJONALISTA (1) DZIĘKUJĘ PANIE TOMASZU ZA POŚWIĘCONY CZAS. DZIĘKI PANA POMOCY MOGĘ CIESZYĆ... ALEKSANDRA.N PROFESJONALISTA (1) PAN TOMASZ TO PROFESJONALISTA Z OGROMNĄ WIEDZĄ I ZAANGAŻOWANIEM. POLECAM... JAKUB.D POLECAM PANA TOMASZA WSPANIAŁY FIZJOTERAPEUTA (1) Dzięki Panu Tomaszowi uniknąłem operacji, wcześniej chodziłem po różnych... Krzysztof JEDYNY W SWOIM RODZAJU PROFESJONALISTA - POLECAM (1) Pan Tomasz jest profesjonalistą. Trafnie diagnozuje problemy,które są... MARIKA POLECAM (2) Dziękuję za rehabilitację. Piotr w. bardzo dziękuję za pomoc (1) Polecam gorąco Pana Tomka dzięki niemu uniknąłem operacji kręgosłupa .Bardzo... krzysztof N Polecam (1) Pozdrawiam i Dziękuję Katarzyna S.