Polecam (1) Pani Małgorzata zajmowała się mną w trakcie ciąży, gdy miałam ucisk na... Magdalena SUPER GABINET (1) Korzystałem z usług gabinetu GRACILIS i jestem bardzo zadowolony. Panuje tu... Krzysztof J. Polecam! (1) Szczegółowy wywiad, dokładne badanie, miłe podejście, a przede wszystkim... Ewa
rehabilitacja (1) bardzo dobra i fachowa pomoc , profesjonalna wiedza chłopaków umiejących... piotr piotr - opinia (1) bardzo dobra obsługa piotr Wielki pozytyw (1) gabinet bardzo sympatyczny(nie przypomina szpitalnych scian,wejście trochę... aleksander serdecznie polecam (1) bardzo polecam pania renate, jest przemila osoba, ktora dba o kazdego... gosia Hania - opinia (1) Polecam wszystkim, świetny gabinet. P Małgosia przemiły człowiek, duża... Hania super (1) polecam gorąco, bardzo fachowa bardzo sympatyczna Pani , szybka pomoc,... Kinga Ulga dla kości.. (1) Witam. Chciałabym pochwalić na tym forum pana Marka... Karolina Sobczak Bożena - opinia (1) Przychodzę systematycznie od roku. Naprawdę polecam. Niesamowite wyczucie w... Bożena Byłam dziś pierwszy raz :) (1) Byłam dziś pierwszy raz w tym gabinecie i jestem super zadowolona. Dlatego... Ania Masaż (1) Jestem bardzo zadowolona, z faktu iż mam problemy z bolącymi plecami i... Monika Polecam (1) Pozdrawiam i Dziękuję Katarzyna S. Krzysiek - opinia (1) Fachowa rehabilitacja, doświadczenie i umiejętności dają bardzo dobre... Krzysiek Świetne :) (1) Byłam uczestnikiem sesji, prowadzona w pięknym stylu, czułam się wyśmienicie... ~uczennica~ MASAŻ (1) WREŚCIE ZNALAZŁAM MASAŻYSTKE Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA ODNOŚNIE PROBLEMÓW Z... LUDWISIA REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Polecam wszystkim kobietom w ciązy, dzięki Pani Małgosi mój kręgosłup w... kamila gorąco polecam (1) Bardzo polecam usługi rehabilitacyjne, obsługa bardzo miła, profesjonalne... Magda SUPER (1) Dzięki Pani Małgosi - czuję się świetnie, kręgosłup powoli wraca do normy,... Iwona