Anzhela Padyachava - ocena (2) Gorąco polecam ośrodek rehabilitacyjny R-Cito na Zaspie w Gdańsku. Nie jest... Anzhela Padyachava Bjoergulf Meyer - ocena (1) Będąc w Troóieście przjazdem zoatałem przyjęty z dnia na dzień. Opieka była... Bjoergulf Meyer Maja - ocena (1) Najlepsi specjaliści, do których od lat zgłaszam się z wszelkimi tematami... Maja
Adam - ocena (1) Miałem/am przyjemność korzystać z usług Agnieszki Gnyp i z czystym sumieniem... Adam topat - ocena (1) Chodzę na fizjoterapię do tego miejsca już od roku i naprawdę nie wyobrażam... topat Ola L. - ocena (1) Dzień dobry. trafiłam do pana Michała z powodu napięciowego,uporczywego bólu... Ola L. Irena - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Gorąco polecam. Irena Jerzy - ocena (1) Wspaniały,kompetentny,cierpliwy zespół zaangażowanych w swoją pracę ludzi.Mam... Jerzy Marcin - ocena (1) Bardzo polecam Pana Łukasza. Przyszedłem do niego z nieznośnymi bólami karku.... Marcin Sebastian - ocena (1) Świetny fizjoterapeuta. Zajmuje się moimi kontuzjami od lat ale ostatnio... Sebastian Katarzyna - ocena (1) Jestem pacjentką Pana Matusza od 29 listopada 2024 roku. Bardzo się cieszę że... Katarzyna Katarzyna - ocena (1) Wielki szacunek dla Pani Natalii za wiedzę i umiejętności prowadzenia... Katarzyna Sylwia - ocena (1) Do Pana Jakuba w Spine trafiłam z dyskopatią lędźwiową L5S1 z sekwestrami i... Sylwia Maksymilian - ocena (1) Pełen profesjonalizm oraz fachowe podejście do pacjenta. Wszystko... Maksymilian Magda - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam Panią Marlenę!!! Wdrożyła skuteczną i ekspresową... Magda Ewa - ocena (1) Tomed to kadra która troskliwie i profesjonalnie opiekuję się... Ewa Adrianna Drzewiecka - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona po wizycie u Pani Adrianny Grobelnej-Krajcer. Na... Adrianna Drzewiecka Agnieszka - ocena (1) Fizjoterapia na najwyższym poziomie. Agnieszka Paweł - ocena (1) Witam. Chciałbym serdecznie polecić wszystkim Pana Łukasza. Jest to wybityny... Paweł Mike3City - ocena (1) Świetna kadra i wysokiej jakości sprzęt. Bardzo przyjemne miejsce na kawę po... Mike3City