Michał - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa, świetny sprzęt, a efekty można odczuć już po... Michał Ludwika Wolska -Goszka - ocena (1) Chciałabym podziękować za zabiegi rehabilitacyjne, które odbyłam w Państwa... Ludwika Wolska -Goszka Urszula - ocena (1) Bardzo miła i profesjonalna załoga. Pani Dagmara bardzo miła i profesjonalna... Urszula
Magda W. - ocena (2) Zabrakło gwiazdek, aby was ocenić. Pełen profesjonalizm w każdym calu. Bolało... Magda W. Katsiaryna - ocena (2) Świetne miejsce z profesjonalnym i życzliwym zespołem! Pani Gosia Zienkiewicz... Katsiaryna Jan - ocena (1) Fantastyczny zespół! Pani Natalia przygotowała mnie do maratonu, mimo... Jan Magda - ocena (1) Bardzo profesjonalne miejsce, szybkie rozwiązanie problemu, bardzo dobrze... Magda Roman Wyroślak - ocena (2) Profesjonalna, miła i fachowa obsługa. Po kilku zabiegach odczuwam... Roman Wyroślak Maria Śmiałek - ocena (2) Bardzo, bardzo dobra rehabilitacja. Pan Szymon Marczuk super fachowiec.... Maria Śmiałek Piotr - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam r-Cito Rehabilitacje. To miejsce, w którym... Piotr Ewa - ocena (1) Najlepszy gabinet w Gdyni! Pan Paweł oraz Jego ekipa to super... Ewa Bart - ocena (1) Super obsługa, fachowa pomoc a diagnoza w cel... Bart Anna - ocena (1) Profesjonalne podejście, na pierwszym spotkaniu wywiad szczegółowy. Dobra... Anna Kasia - ocena (1) Wyjątkowe miejsce, w którym dzieją się cudowne rzeczy. Diagnoza zawsze jest... Kasia Arczi - ocena (1) Dziękuję za pomoc. Fizjoterapeuci z dużą wiedzą, pomocni, a do tego... Arczi Artur - ocena (1) Bardzo polecam! Szczególnie doktora Michała Kowola- to fantastyczny... Artur Sz - ocena (1) Bardzo skuteczne centrum rehabilitacji Sz Aleksandra - ocena (1) Bardzo polecam to miejsce, trafiasz tu do osób które kochają swoją pracę... Aleksandra Kornelia - ocena (2) Świetny team, rehabilitacja postawiła mnie na nogi. Miałam rekonstrukcje ACL... Kornelia Nela - ocena (2) Korzystałam z zabiegów na nietrzymanie moczu na urządzeniu Btl Emsella.... Nela