Grazyna - ocena (1) Rehabilitacja profesjonalna wykonana przez osobę z wysoką kulturą osobistą i... Grazyna Anna - ocena (1) Goraco polecam , Ola jak zawsze najlepsza ️ Anna Anna R. - ocena (1) Bardzo polecam fizjoterapeutę Pana Michała, który poprzez terapię manualną i... Anna R.
Beata - ocena (1) polecam wszystkim najnowszy pakiet na kregoslup. usluga bardzo mi pomogla. Beata Krzysztof M - ocena (1) Piotrek pomagał mi nie raz nie dwa w tragicznych sytuacjach. Polecam go w ciemno Krzysztof M Łukasz Wileński - ocena (1) Zdecydowanie nie polecam tego miejsca. Czuję się oszukany po pierwszej... Łukasz Wileński Jacek - ocena (1) Bardzo polecam p. Olę! Wszystko dokładnie wyjaśnia, słucha i działa... Jacek Tomek - ocena (1) Profesjonalna Rehabilitacja w bardzo dobrej lokalizacji. Polecam! Tomek Lidia Ignatowska - ocena (1) FizjoLab - Aleksandra Przytulska mistrzostwo ma we krwi! Ola nie tylko jest... Lidia Ignatowska Paweł - ocena (1) Dotarłem do Marcina z polecenia i nie żałuję. Klarownie objaśnia, wskazuje... Paweł Beata - ocena (1) o co mnie spotkało w tej przychodni rehabilitacyjnej to coś najgorszego co... Beata Agata - ocena (1) Bardzo przyjemny gabinet, z salą gimnastyczną (do tej pory nie spotkałam się... Agata Iwona B - ocena (2) Od 15 lat korzystam z usług rehabilitacyjnych. Nowoczesny sprzęt, super... Iwona B Iwona Gabrjałowicz - ocena (1) Dzień Dobry, zalecone przez lekarza/pediatrę wywiad -2 minuty/zabiegi w... Iwona Gabrjałowicz Aleksandra - ocena (1) Bardzo dziękuję za pomoc w przywróceniu sprawności po operacji usunięcia... Aleksandra Marlena - ocena (1) Polecam serdecznie Marlena Marlena - ocena (1) Polecam serdecznie Marlena Janina - ocena (1) Bardzo serdecznie polecam. Jestem zadowolona z zabiegów. Szczególnie dziękuję... Janina Aneta Bielec - ocena (1) Ogromna wiedza fizjoterapeutów, zawsze udana współpraca. Mam pełne zaufanie.... Aneta Bielec Patrycja - ocena (1) Doświadczeni specjaliści, którzy szybko odnaleźli źródło problemu i go... Patrycja