Justyna - ocena (1) Pełen profesjonalizm,super zespół z indywidualnym podejściem do... Justyna Nina - ocena (2) Polecam wszystkim, super efekty, super relax. Nina Ania - ocena (1) Polecam z czystym sumieniem panią Bożenę z Pangloss. Ma ogromną wiedzę o... Ania
Magda - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam Michała jako fizjoterapeutę. Pomógł mi dobrać... Magda Kasia - ocena (1) Miło spędziłam czas, a co najważniejsze - poczułam ulgę! Korzystałam z usług... Kasia Maciej - ocena (1) Bardzo polecam Reha Prestige! Z moimi plecami chodziłem od specjalisty do... Maciej Maksymilian - ocena (1) Pełen profesjonalizm oraz wnikliwe podejście do pacjenta, ukierunkowane na... Maksymilian Marta - ocena (1) Trafiliśmy do Pani Emilii - wg wskazania od naszej Pani Dr. Córka ma skoliozę... Marta Aleksandra - ocena (1) Z całego serca polecam Katarzyna Zając ️ Trafiłam do Kasi w momencie, kiedy... Aleksandra Darek - ocena (2) Od pewnego czasu korzystam z usług Centrum Rehabilitacji Fizycznej Salubre i... Darek Alicja - ocena (1) Serdecznie polecam centrum rehabilitacji Spine. Bardzo profesjonalna i mila... Alicja Martyna - ocena (1) Gorąco polecam, powrót do sprawności nastąpił szybciej niż się tego... Martyna Bronislaw - ocena (2) Super fachowy personel jestem bardzo zadowolony Bronislaw Joanna - ocena (1) Profesjonalna rehabilitacja u pani Alicji M. Córka bardzo zadowolona, świetny... Joanna Mariusz - ocena (1) Doskonała, kpmpetentna i profesjonalna rehabilitacja. Po zaledwie kilku... Mariusz Ewelina - ocena (1) Z Moim problemem zapisałam się do Pani Małgorzaty. "przeskakujący" staw... Ewelina Aneta - ocena (1) Zgłosiliśmy się do Pani Marysi z naszym rocznym synkiem, ponieważ... Aneta Przemek - ocena (1) Zgłosiłem się do Pana Gabriela z bólem kolana, który nasilał się przy... Przemek Gosia - ocena (1) indywidualne i profesjonalne podejscie do kazdego Gosia Piotr - ocena (1) Rehabilitował mnie pan Kacper..... Super specjalista.... Polecam Piotr