Aneta Bielec - ocena (1) Ogromna wiedza fizjoterapeutów, zawsze udana współpraca. Mam pełne zaufanie.... Aneta Bielec Patrycja - ocena (1) Doświadczeni specjaliści, którzy szybko odnaleźli źródło problemu i go... Patrycja Rafał Michałowski - ocena (1) Mimo, że fizjoterapia czasem bywa bolesna, do Fizjolabu jednak zawsze... Rafał Michałowski
Katarzyna Hermann - ocena (1) Jestem fizjoterapeuta w Californii jak odwiedzam Polskę chodzę tylko do... Katarzyna Hermann Magda Warzocha - ocena (1) FizjoLab to absolutny strzał w dziesiątkę! Wspaniali fizjoterapeuci - Ola,... Magda Warzocha Piotr Perszewski - ocena (1) Wspaniali fachowcy ,najwyższy profesjonalizm i efekty pracy najwyzszych... Piotr Perszewski Mieczysław W. - ocena (2) Złote ręce,które leczą!Zdrowie i dobre samopoczucie wraca dzięki pracy... Mieczysław W. Joanna - ocena (2) Polecam gorąco rehabilitację w Salubre. Czułam się zaopiekowana przez cały... Joanna Jakub - ocena (1) Jednym słowem: profesjonalizm Jakub Anzhela Padyachava - ocena (2) Gorąco polecam ośrodek rehabilitacyjny R-Cito na Zaspie w Gdańsku. Nie jest... Anzhela Padyachava Bjoergulf Meyer - ocena (1) Będąc w Troóieście przjazdem zoatałem przyjęty z dnia na dzień. Opieka była... Bjoergulf Meyer Maja - ocena (1) Najlepsi specjaliści, do których od lat zgłaszam się z wszelkimi tematami... Maja Adam - ocena (1) Miałem/am przyjemność korzystać z usług Agnieszki Gnyp i z czystym sumieniem... Adam topat - ocena (1) Chodzę na fizjoterapię do tego miejsca już od roku i naprawdę nie wyobrażam... topat Ola L. - ocena (1) Dzień dobry. trafiłam do pana Michała z powodu napięciowego,uporczywego bólu... Ola L. Irena - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Gorąco polecam. Irena Jerzy - ocena (1) Wspaniały,kompetentny,cierpliwy zespół zaangażowanych w swoją pracę ludzi.Mam... Jerzy Marcin - ocena (1) Bardzo polecam Pana Łukasza. Przyszedłem do niego z nieznośnymi bólami karku.... Marcin Sebastian - ocena (1) Świetny fizjoterapeuta. Zajmuje się moimi kontuzjami od lat ale ostatnio... Sebastian Katarzyna - ocena (1) Jestem pacjentką Pana Matusza od 29 listopada 2024 roku. Bardzo się cieszę że... Katarzyna