Karolina - ocena (1) Szczerze polecam! Cudowne miejsce dla duszy i ciała. Karolina Elżbieta Szleszynska - ocena (1) Kompleksowe i niezwykle profesjonalne traktowanie pacjentów. Panie z... Elżbieta Szleszynska Krystyna - ocena (1) Wszystko ok jestem bardzo zadowolona Krystyna
Małgorzata - ocena (1) Dziękuję za fantastyczną obsługę profesjonalne podejście do mojej jednostki... Małgorzata Michał Balicki - ocena (1) Wizyta w Spine pokazała mi, że życie bez bólu jest możliwe... Za to dozgonna... Michał Balicki BC - ocena (1) Pozytywnie, rehabilitantki i rehabilitanci na 5. BC Barbara - ocena (2) Miła i profesjonalna obsługa, czyste pokoje, smaczne jedzenie Barbara Wojciech - ocena (1) Zabieg u Pani Doroty przeprowadzony profesjonalnie. W miłej atmosferze, a co... Wojciech Wiola - ocena (1) Polecam z całego serca! Profesjonalizm, zaangażowanie, cierpliwość,... Wiola Joanna - ocena (1) Byłam dziś u Pani Izabeli na fizjoterapii stomatologicznej. Pierwszy raz od... Joanna Karolina - ocena (1) Najlepsza Fizjoterapia w Polsce! Pani Ola to wspaniała , empatyczna... Karolina Iwona - ocena (1) Jestem stałą klientką Centrum Rehabilitacji. Regularnie korzystam z masażu... Iwona Weronika - ocena (1) Polecam serdecznie załogę pana Tomasza, która naprawdę odmieniła moje życie.... Weronika Grazyna - ocena (1) Rehabilitacja profesjonalna wykonana przez osobę z wysoką kulturą osobistą i... Grazyna Anna - ocena (1) Goraco polecam , Ola jak zawsze najlepsza ️ Anna Anna R. - ocena (1) Bardzo polecam fizjoterapeutę Pana Michała, który poprzez terapię manualną i... Anna R. Beata - ocena (1) polecam wszystkim najnowszy pakiet na kregoslup. usluga bardzo mi pomogla. Beata Krzysztof M - ocena (1) Piotrek pomagał mi nie raz nie dwa w tragicznych sytuacjach. Polecam go w ciemno Krzysztof M Łukasz Wileński - ocena (1) Zdecydowanie nie polecam tego miejsca. Czuję się oszukany po pierwszej... Łukasz Wileński Jacek - ocena (1) Bardzo polecam p. Olę! Wszystko dokładnie wyjaśnia, słucha i działa... Jacek