Opinia Dam. iZ - opinia (1) Po ściągnięciu unieruchomienia bolą spastyczności ale jest _ fizjoterapia.... Opinia Dam. iZ Patrysiq - opinia (1) Super super super super super super super Patrysiq Kaliber - opinia (1) Dzięki wielkie za rehabilitację biodra z sercem. Oraz za wszelkie... Kaliber
Tadeusz R. - opinia (1) Pod czas pierwszej wizyty zaangażował się w sprawę aktualnej choroby oraz... Tadeusz R. Danka. - opinia (2) W Gdańsku świetna fizjoterapia seniora. Otrzymaliśmy porady z rehabilitacji... Danka. Mir.Z. - opinia (1) Dziękujemy z Rodziną za rehabilitację dziecka z mózgowym porażenie. Dzięki... Mir.Z. po alloplastyce i rehabilitacji endoprotezy w biodrze (5) mogę powiedzieć iż chodzę bez zarzutu i dlatego dziękuję operatorowi i... Sopocianin Rehabilitacja ręki po urazie. (3) Dzieki za pomoc gdyż bóle w lokciu po upadku byly nie do zniesienia, a gram... Jacek z Natalią Konsultacje rehabilitacyjne w Gdańsku z profesji tego Pana przeszły wzorcowo (2) ~ za co dzieki. Plus nuka poruszania się o chodziku, kulach na schodach i... Mari Fizjoterapia dziecięcego porażenia mózgowego. Dziękujemy. (2) Na rehabilitację do Pana Pawła trafiliśmy, bo nasz syn choć juz prawie... Marta. D Usprawnianie rehabilitacją przy mózgowym porażeniu dziecięcym (3) Polecam z czystym sumieniem owego fizjoterapeutę i dziękuje za każda godzinę... Marek Dziękuję za masaże i ćwiczenia usprawniające (2) przy rwie ramiennej oraz problemach z biodrami. Pana Pawła poznałam w 2013r.... Renata z Żabianki Korzystny masaż kręgosłupa - dzięki (1) Musiałem po wypadku ostatnio korzystać z usług Pana Pawła i z czystym... 77P.