Rehasport Clinic

Prywatne kliniki Rehabilitacja

Gdańsk, pl. Dwóch Miast 1

Anna - ocena (1) Nie jestem zadowolona z pracy rehasport ergo Gdansk.Bardzo wysokie... Anna Waldek - ocena (1) Top specjaliści Waldek Ania - opinia (1) Ręka złamana i to wszystko, cena ponad 400 zł wiec oczekiwałabym lepszej... Ania
Kot - opinia (1) Polecam Pana fizjoterapeutę Krzysztofa Leppera. Kot jola - opinia (1) Radiolog Sawicka...omijac szerokim łukiem...wpisala w karcie nie ten zabieg... jola Tragiczna obsługa!!!!!!! (2) Masakra! Jestem załamana obsługą i kontaktem tutaj. W ogóle nie idzie się... Ewelina Zdecydowanie polecam (1) Po kontuzji, trafiłem do Reha Sport i byłem oczarowany profesjonalizmem... Igor Negatywna opinia o Pani radiolog z Rehasport (1) Niestety, ale o Pani doktor Sawickiej wykonującej USG w Rehasport nie można... Polecam! (1) W 2015 roku Dr Andrzej Warzocha przeprowadził u mnie operacje śródstopia.... Anna Klinika Rehasport w Gdańsku - POLECAM (1) Przede wszystkim bardzo serdecznie dziękuję panu dr Maciejowi Pawlakowi za... Jarek Ocena (1) Bardzo miła, szybka i profesjonalna opieka. Jestem bardzo zadowolony z usługi... Krzysztof dr Niemunis-Sawicka - POMYŁKA (2) miałem uraz kolana poszedłem na usg do innego lekarza , który zrobił opis... młody pacjent ortopeda Pawlak - nie polecam (1) W moim odczuciu w przypadku ortopedy Pawlaka niesienie pomocy Pacjentowi, to... Adam Tragiczny kontakt (1) Witam kontakt z przychodnią to jakaś kpina. Za pieniądze które płaci się... Mariusz Czas oczekiwania (1) Mimo ze termin wizyty miałam umówiony z tygodniowym wyprzedzeniem na wejście... Iwona zero kontaktu (1) Ostatnio baaardzo sie pogorszyło ! W ogóle nie można się do nich dodzwonić-... Pauli Podziękowanie za udaną operację i opiekę (2) Najlepszy lekarz - dr Maciej Pawlak Chciałabym polecić dr Pawlaka oraz całą... Ewelina Klinika super. (1) Lekarze i rehabilitacja bardzo wysoki poziom natomiast panie z recepcji... 1960 Ortopedia dr Rybak (1) Rekonstrukcja ACL przeprowadzona przez dr Rybaka na najwyższym poziomie.... Paulina rehabilitacja (1) Zdecydowanie polecamy rehabilitację w tej placówce. Kadra rehabilitantów z... Liliana