Rehasport Clinic

Prywatne kliniki Rehabilitacja

Gdańsk, pl. Dwóch Miast 1

Całość popsuła Pani w recepcji (5) Lekarze super, kompetentni, z bardzo dobrym podejściem do pacjenta. Kobieta w... Tomasz 2 zabiegi (1) Jestem już po kolejnym zabiegu w Reha Sport. Krzyżówka i artroskopia kostki.... Adam Polecam Wszystkim ! (1) Podczas rehabilitacji barku w klinice zostałam otoczona należytą opieką,... Ewa
Dr Witold Dudziński - Dziękuję ogromnie (1) 20 lat męki z rwą kulszową i wpadniętym dyskiem to juz przeszłość. Jeżdżę na... Krzysztof A. - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam dr Pawla Rybaka. Po urazie zdecydowal sie zszyc... A. Dobry ortopeda (1) Polecam doktora Pawlaka. Dobry ortopeda, sporo czasu poświęcił na mój... Joanna Świetna rehabilitacja! (1) Zdecydowanie polecam rehabilitację w tej placówce nie tylko sportowcom, ale... Sportowiec Dobra klinika (1) Dobra klinika, jestem zadowolony z diagnostyki (USG) i porady ortopedy (dr... Krzysztof Pani N.S. (1) poszedłem z wynikiem rezonansu i badaniem usg do Pani doktor niestety ale na... Adam Zależy kto i co (1) Jeśli chodzi o doktora Pawlaka - pełen perfekcjonizm, nie ma co nawet tego... Mel rekonstrukcja więzadła krzyżowego ACL (1) Po skręceniu kolana trafiłam na kontrole do RehaSport Clinic. Od początku do... Irmina Mrózek GLiszczynska Bardzo dobra Rehabilitacja! (2) Miałem problemy z plecami. Poradzono mi Rehasport. Tam skierowano mnie do... Piotr Polecam dr Pawła Rybaka (1) Jestem pacjentem dr Rybaka - bardzo dobry ortopeda, jestem zadowolony z jego... Domo Jestem zadowolna (1) Jestem zadowolona z wizyty u ortopedy - dr Rybaka. Sporo czasu poświęcił w... Agata Bardzo dobra ortopedia (1) Najlepszy zespół ortopedyczny na Pomorzu, dr Maciej Pawlak i dr Paweł Rybak... Rafał