Może i trudno zarejestrować się telefonicznie, ale przynajmnij mnie nie zdarzyło się, zebym musiała chora czekać do dnia nastepnego. A np. na Zaspie to norma. zachorowałeś? To przyjmie Cię doktor za 3-4 dni:(
I co wy na to? Pod tym względem nasza przychodnia jest rewelacyjna, a dodatkowo są tam dobrzy lekarze- choć na pewno nie wszyscy, ale - gdzie znajdziecie samych specjalistów?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Rejestracja

Rejestracja telefoniczna to po prostu MASAKRA!!! Nie mam możliwości przyjść do przychodni rano tylko po to, żeby się zarejestrować, bo mam 2 małych dzieci i jestem z nimi sama (do przychodni mam kawał drogi), a żeby się zarejestrować telefonicznie, to walczę od 8 nawet 2 godziny. Kiedyś sprawdziłam w przychodni jak to się odbywa - po prostu nie odbierają telefonów.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Rejestracja

Ja też mam "przyjemność" częstego dzwonienia aby zarejestrować dzieci od 8.00 przez co najmniej 1,5 godziny albo wcale aby się dodzwonić...postanowiłam kiedyś w wolnej chwili podjechać do przychodni i dzwonić przez komórkę.LUDZIE!!!!Widziałm na własne oczy przez pół godziny nikt w recepcji nie raczył odebrac!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0