Rękawiczki

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
(Zaczerpnięte z innego forum)

Co Wy myślicie o rękwiczkach do sukni ? Ciekawy dodatek czy wstrętne paskudy????

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Rękawiczki

ja jak narazie jestem bardzo za !!! tylko nie wiem jak na mszy z nimi walczyc :((( ciagle zdejmowac i zakladac ???? No nie wiem. Ale bardzo mi sie podobaja - i to koniecznie długie, nawet bardzo długie :))))

ja nie bede miala.Nie podobaja mi sie- to raz,dwa - pogrubiaja rece,trzy- nie beda pasowaly do mojej sukienki

a mi się podobają, ale tylko dłuuuuuuugie - mam rece jak patyki wiec mogą pogrubiac, a czy beda pasowac do sukienki to sie okaze - bo sukienki jeszcze nie mam; jakby mialy nie pasowac to nie bedzie ich i juz :)))))

Mi się bardzo podobają ale tylko bardzo długie i nie na palce tylko takie zaczepione na jeden, no nie wiem jak to nazwac. Sama miałam długie ale nie rękawiczki tylko rękawki zdejmowane z koronki, wyglądało bardzo bajecznie i romantycznie.

no wlasnie te zaczepiane na palec nie podobaja mi sie :((((((, ale na pewno są bardziej praktyczne - nie trzeba ich co chwile zdejmowac

ajak reszta? Kawa? Mila? Meg? Sabra? Witch?Warbuziak? Necheba?... oj i inne jeszcze zadomowione forumowiczki - jestem ciekawa Waszej opinii

no czerwcowa, skontaktuj się z grześkiem ;) przymierz i sama zobacz te rękawiczki!!! są ładne i ładnie wyglądają, czasem pasują, czasem nie, nie wiem jaką masz kieckę ;) czasem w rekawiczkach jest po prostu za gorąco ...

na mnie rękawiczki bez palców po prostu nie pasują - mam za wielkie (albo za długie) dłonie :) he hehe

Witch ja rekwiczek mam dwie pary już, ale nie wiem czy założę... :) Dzieki za wypowiedz ,
Pozdrowionka

wiesz co, skoro już masz rękawiczki (a nawet dwie pary - to stanowczo powinnaś je włożyć ;-) np do kościoła ;) /o ile łapki ci się nie ugotują, bo miejmy nadzieje 4 czerwca będzie upał/ a potem możesz je zdjąć :) :)

ja się zastanawiałam nad zakupem, ale jeśli nie jestem przekonana co do pewnych rzeczy, czy je włożę czy nie, to ich nie kupuję... najlepszym przykładem mojej niekonsekwencji jest stroik do włosów, który mam w szufladzie i też nei wiem czy założe :)

no własnie to jest taka moja wada najpier kupuje a pozniej zastanawiam sie co ja z tym zrobię..... ach ..

Jeśli mogę sie wypowiedzieć........... to jestem przeciw. Nie podobają mi się, zwłaszcza białe, a poza tym uważam, że latem są całkowicie niepotrzebne, bo nie ma co się prażyć i zakrywać opalonego ciałka :0)))

a mi sie podobaja rękawiczki i dlugi i krótkie:)Ja sobie marzyłam o krótkich z palcami tylko jakos nie wiem co w kościele z nimi zrobić? Bo mi sie wydaje ze do mojej sukienusi to takie krótkie by pasowały i jeszcze marzy mi sie taka różowo-ecri parasoleczka:)wiecie taka jak ze starych filmów:)-która tez jest troche nie praktyczna.No ale jeszcze zobacze.
Pozdrowionka

...wiecie co wydaje mi się ze to co pasuje w duzej mierze zalezy od nas :) rekawiczki wygladają łądnie i jezeli ci pasują do sukienki to powinnaś je załozyć a jak bedzie ci wnich za ciepło to poprostu je zdejmiesz:) do mojej sukienki jakos nie pasuja a poza tym niestety mam mało zgrabne dłonie ...paluszki powybijane (wynik uprawiania sportu) i niestety nie ładnie wyglądały w rękawiczkach.....
Przy okazji podziele się z wami moim wczorajszym przezyciem, byłam na przymiarce sukni i czekałam na moją kolej .obok siedziała jakaś panna młoda z przyjaciólkami i mamą i głośno komentowały wszystkie suklnie w salonie ...hmmm na temat swojej ( taftowej ) usłyszałam że te GNIECIUCHY TO NIE BARDZO PASUJĄ NA ŚLUB:(:(:( WRRRRRR .... Z mamą normalnie szczeny nam opadły ............takze dziewczyny kierujmy się swoimi pomysłami ,oczywiście sa pewne granice , nie zapominajmy ze to ślub:):)

kurcze mi się wydawało że do każdej sukni pasuja rękawiczki, ale sama już nie wiem.... Do slubu chyba kupię trzecia parę ( żartuję oczywiście :)))

ja Czerwcował właśnie poszukuję ręczkawiczek do sukienusi :) nigdy nie chciałam mieć i zarzekałam się, że nie założę, ale coś mnie ostatnio wzięło :) kupię, a jak mi się odwidzi, to poprostu nie założę :) aha poszukuję tych bez palców :)

oj, nie do kazdej - do mojej zdecydowanie nie pasuja, bo mam koronkowy rekawek prawie do lokcia. Pasuja

... do tych z gorsetami bez rekawkow i z golymi ramionami.

to faktycznie nie widzę rękawiczek do sukieneczki z rękawiem do łokcia :)

to i ja niech dodam swoje 5 groszy;-)
Mi sie marzyly dlugie rekawiczki za lokiec- ale zawsze z palcami (te bez jakos mi nie podeszly, mam takowa pare wieczorowych w domciu i nie umiem sie przekonac, choc sa niewatpliwie praktyczniejsze)
Potem chcialam zrezygnowac- bo wszyscy przestrzegali mnie ze to utrudnia zycie i niepraktyczne.
Ale ostatnio doszlam do wniosku, ze one naprawde BARDZO mi sie podobaja, a ze kieca bedzie z gorsetem i odkrytymi ramionami, to jednak sie na nie zdecyduje!
W razie co sciagne podczas ceremonii i juz nie zaloze ;-) choc moze nie bedzie tak zle

ja jeszcze nie wiem, też mam koronkowe rękawki i być może pożyczę ślubne rękawiczki siostry, są krótkie, tylko takie by pasowały, ale jeżeli nie bedą to poprostu nie założę.Zobaczę w całości jak już sukienka będzie gotowa.

Mam do sprzedania rękaiewczki ślubne ( nowe po 26zł) jak i inne dodatki do sukien Zapraszam do przymiarek zawszę mogę piodjechać z wybranymi modelami tak aby idealnie przyszła Panna młoda dopasowała sobie dodatki do sukni.

Rękawiczki można zobaczyć na stronie www.lanetti.com.pl
A prosżę dać znać na sklep@lanetti.com.pl
Zapraszam nic nie szkodzi umówić się ...