na Ujeścisku działa idealnie (1) mam internet ponad pół roku. w tym czasie miałem jeden problem, który dało... AdamC hmmm (1) awaria z winy operatora dla konserwatora to nie lada wyzwanie..od miesiaca... gosia Artykuły? (1) Czytałem kiedyś tę gazetę, teraz już nie.Artykuły we wszystkich gazetach... adamgagarin
Bartek - opinia (2) Duże doświadczenie i profesjonalizm to główne cechy Studia A4. Kompetencje... Bartek wieslaw felchner - opinia (1) szokujacy obiekt wieslaw felchner Solidna Firma (1) Korzystam z usług montażowych i jestem bardzo zadowolony. Dariusz Kwiatkowski dotyczy odwieszenia usugi tv (2) Robią sobie kpiny zklienta.Usługa powinna zostać odwieszona 1.12.09.Po... adam PORAŻKA (1) obsługa klienta do bani = tyle w temacie agggggaaaaa Nie polecam tej firmy. (2) Przestrzegam wszystkich przed tą firmą. Jak przyjdzie do Was przedstawiciel... Jacuś super (2) super Tomek Problemy z płatnością (2) Duże problemy z kontaktem telefonicznym-nie odbiera połączeń. Zalega z... Andrzej Thomas - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa! Ekran najwyższej jakości! Młoda grupa ludzi, z... Thomas Tragedia... (1) mam od nich tv cyfrową i zwykłą. TV cyfrowa: bardzo często - braki sygnału,... sati Ad astra! /do gwiazd/ (1) Radio w mojej kuchni od rana do wieczora/ tv. nie przeszkadza/. Poziom... MgrArtis Masakra!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Od 4 dni technicy przychodza podłaczyc telewizje!!!(mieli odłaczyc... wiolka TRAGEDIA (1) NET CIAGLE SIE WIESZA!! MASAKRA!! NIE POLECAM!! CIAGLE PROBLEMY TECHNICZNE! SOWA Polecam (1) Skorzystalam z oferty firmy i jestem bardzo zadowlona. Ulotki ktore robilam... Maria Kiepscy... :/ (1) Firma Jarsat przejęła firmę z której usług korzystałam. Tragedia. Kiepska... klientka Tylko UPC (1) Od roku jestem w UPC mam telefon 90zł całą dobę Telewizje ponad 100 programów... Jarek0225 Fajna Agencja (1) Śmiało mogę polecić tą Agencję Reklamową. Miła obsługa, żadne projekt nie... Andrzej