Byłem ich klientem tylko 3 dni i PORAŻKA (2) Byłem ich klientem tylko 3 dni i PORAŻKA Są nastawieni na wyrwanie klientowi... Danuta Fachowa wiedza (1) W moim odczuciu najbardziej fachowe wydawnictwo branzowe. Skupiają sie na... Jarek Problem Z Dekoderem (1) Witam od wczoraj mam UPC. Telewizje cyfrowa standart + internet 25 mb.... zredlowa
cyrk na kolkach (2) nie bierzcie uslug kurierskich upc bo 48 godzin przedluza sie do 6 dni i... sergiusz jaszke fajnie (1) Miła obsługa, profesjonalne podejście, jestem zadowolony. Tooms lacznosc (1) brak lacznosci telefonicznej z oddzialem w gdansku. Na fakturze sa podane... wojciech myszko masakra (1) ta firma lecxi sobie w kulki dzonic i glaszac awarie po tygodniu uzytkowania... misia polecam (1) firma proremar zrobiłai mi strone internetową oraz baner! jestem bardzo... M. Szmitt Niekompetencja nie ma granic (3) Korzystam z usług pakietowych od ponad roku. Wciaz monituje, iż rachunki sa... irena Reklama na ekranach led (1) Polecam wszystkim tę agencję reklamową. Realizowałem już wcześniej kampanie... Mike Kuba B. - opinia (1) Kwestia taka: mam 15Mbit/s - od września do połowy stycznia, czyli przez 4.5... Kuba B. Krefetka - opinia (1) świetne zdjęcia i bardzo miła współpraca Krefetka mm - opinia (1) Polecam, ale przede wszystkim tym osobom, które lubią się trochę pośmiać ;P.... mm Super (3) Super gazeta. Zawsze znajdzie sie w niej co sie chce. Na prawde gorąco polecam Chamier04 POLECAM (1) Pracowałam jako hostessa w admar galicji . Agencja profesjonalna,... kasia Tragedia (1) Kompletny brak zainteresowania klientem! Nikt nie potrafi/nie chce... M. cyfrówka (2) Jakość telewizji cyfrowej zupełnie nie spełniła moich oczekiwań. Obraz na... Ewa Oleszczuk NIE POLECAM SAME PROBLEMY, TA FIRMA STRASZY KOMORNIKIEM I... (1) PEŁNE ROZCZAROWANIE, OBSŁUGA NIEMIŁA INTERNET PRAKTYCZNE NIE DZIAŁA , MAM... JOLA Quo Vadis UPC Plska ??? (1) Dekodery do cyfrówki (philipsHD) lubia sie zawieszac w najmniej odpowiednim... Janek z Żabianki nie jest aż tak żle.... (1) ...a mogłoby być lepiej, gdyby ceny były trochę niższe.Korzystam z trzech... agata