Rewelacja (1) Niby firma jak każda jedna...ale posiada cechy które naprawde trzeba polecić... Tomek polecam (1) Dobry kontakt. róznorodnośc projektów, kreatywność. zamawiałem wizytówki... Robert Polecam (1) Korzystałem z oferty firmy i jestem w pełni zadowolony. Ceny mają naprawdę... Małgorzata M.
Fachowa Firma (1) Studio zaoferowało mi fachową i kompleksowa obsługe i też tak było.... Piotr Sosiński PZW straszne... (1) sprawdzalem juz kilku dostawcow internetu ale takiego czegos nie widzialem... sowa moja opinia (1) radio jest super jak dla mnie ale pamiętam lepsze czasy jak to kiedy radio... mario1259 damianolol - opinia (1) robią mocno w konia przy podpisywaniu umowy! biora pieniądze za podłączenie... damianolol damianolol - opinia (1) robią mocno w konia przy podpisywaniu umowy! biora pieniądze za podłączenie... damianolol POLECAM (1) Mam z Jarsatu zarówno internet jak i telewizję kablową i jestem bardzo z nich... viper7 Tylko polskie przeboje (1) Tylko złote przeboje Tylko przeboje lyona Damian - opinia (1) zero reakcji jakich kol wiek na awarie i inne rzeczy trzeba czekać miesiącami... Damian