awaria ..i co dalej (4) Muszę przyznać, że próbując dodzwonic się na infolinię nie byłam przekonana,... Gosia Niezwykła biurokracja! (2) Niezwykła biurokracja przy wypełnianiu skomplikowanych i długich... Oburzony ciągłe przerwy netu od 21.00-9.00 (1) Skandalem można nazwać ciągłe przerwy w dostawie internetu w godzinach... Łukasz
problemy z infolinią i rozliczeniami (1) przysyłają faktury widmo do zapłaty i od nikogo - jeżeli uda mi się dodzwonić... katia U nas Proszę Czekać (1) Po tym jak telefonicznie zamówiłem zwiększoną prędkość Internetu powiedziano... Internauta Kampania na 5+ (1) Moja firma skorzystała z usług firmy Walkin jako dodatek do głównej kampanii... M@X Fotografia slubna (1) Świetne zdjęcia, dobry kontakt, dużo pomysłów. Polecam współpracę z Mackiem. Anna b Panorama gdańska to kpina (1) Chciałabym odnieść się do programu informacyjnego , czyli lokalnej Panoramy... Izabela Żenada (1) Od roku korzystałam z oferty telewizji cyfrowej i byłam zadowolona dlatego... zażenowana klientka MASAKRA!!!!!!!! (1) LEKCEWAŻĄ KLIENTÓW!!! ZAMÓWIŁAM PODŁĄCZENIE W MAJU USTALAJĄC TERMIN NA 30... ASIA DRAMAT (1) Skandaliczna obsługa i traktowanie klienta. Jakość usług na poziomie 0.... Klient UPC ZDECYDOWANIE POLECAM !!!!! (1) Dlugo szukalam takiej firmy !!! zlecilam Ak Media kolportarz i jestem bardzo... Paulina najlepsza grafika w Trójmieście:) (1) indywidualnie, profesjonalnie, cierpliwie, nowatorsko, oryginalnie- to tylko... beata richert jest OK (1) Korzystam z usług tej firmy od paru mieisęcy i ogólnie jestem zadowolona.... Ania jest OK (1) Mam internet od kilku miesięcy i uważam, że jest OK. W centrum obsługi... Ania Kowale i jarsat - kompletny syf ! (1) ta firma to totalny syf. Sieć działa w kratkę i do tego strasznie... Blond Zuzanna dramat (1) ciagle mi odlaczaja kablowke w najlepszych momentach filmu albo serialu tylko... Aga SKANDAL!!! (1) przez pierwszych 5 lat internet nigdy nie osiągał pełnej prędkości. Gdy po... marcin Mario - opinia (2) Fatalnie ,fatalnie, ale i tak nic sobie z tego nie robia,dodzwonic sie tam to... Mario szajs jakich mało po sprzedzrzy. (1) TA telewizja jest teraz do kitu cisną się gorsze słowa na usta.Mam zamiar... robert niesłuchowski