Agnieszka Gawin - opinia (1) Miło mi poinformować, że AK Media to firma godna polecenia ze względu na... Agnieszka Gawin Roman - opinia (1) słaby a w zasadzie niemożliwy kontakt z działem obsługi klienta, utrudniony... Roman ogólnie git (1) jestem zadowolony zostaniemy anonimowi
MPB - opinia (1) Czesc opinii przeczytanych ponizej nijak sie ma do rzeczywistosci. Canal+... MPB firma która żeruje na klientach (1) Jestem abonentem od kilku lat , płace krocie . Rezygnuje bo są lepsze i... JAN ok (1) Firma wykonała usługę dobrze polecam Max andzia - opinia (1) gdyby odliczali nam kazda awarie z ceny abonamentu to byloby bardzo milo i... andzia Straszne (1) Jestem klientem UPC niestety.Dla nowych odbiorców promocje są dla... ak Interwencja dotycząca wysokości opłaty za korzystanie z telewizji kablowej. (1) Od 14 lat korzystam z lelewizji kablowej UPC.Początkowo cena usługi była... Klient Internet super, z telewizją trochę gorzej. (1) Na UPC przerzuciłem się po kilku latach męczarni z internetem od małych... Garnek Współpracuję 10 lat i jestem bardzo zadowolony (1) Obsługa klienta - 3 za to że trzeba się przebijać przez automaty, ale jak to... dariu Szybko i sprawnie (1) wprawdzie był t tylko projekt wizytówki www ale wykoanany z poprawkami został... zadowolona Polecam Wspólprace z ta firmą (1) Wszystkim polecam ! Terminowo i bardzo dobra jakość wydruków artur Dobra oferta, dobre ceny, fatalna obsługa (1) Oferta maja bardzo przystępną, bo za 60 za można mieć tv, internet i telefon... Piotrek najgorsze jest upc - ostrzegam (1) bardzo drogi abonament, oferta programowa do niczego, jakość odbioru... niezadowolony Jestem zadowolony! (1) Nie wiedziałem ze mozna zrobic sobie haft od reki i przy niewielkiej ilości,... Tomala szatan4 - opinia (1) Dno.Telefony niewazne , nie ma mozliwosci dodzwonic sie do firmy no chyba ze... szatan4 Fajne radyjko (1) Warto posłuchać Szef Multimedia Gdynia (1) Jestem rozczarowany tym dostawcą internetowym. Dzwoniąc do biura czeka się... sq Gorszego usługodawcy nie ma! (1) Multimedia - to jak "mafia" - do takiego stwierdzenia doszedłem po pół... Fr.