VOD (1) wypożyczanie filmów w domu... generalnie pomysł fajny, ale realizacja do... doris gary - opinia (1) W dalszym ciągu brak TVP SPORT. Po ostatniej podwyżce rezygnuję na korzyść... gary wielkie braki i niedosyt samokontroli. (1) każdy klient ma swój numer statystyczny w multimediach,tak jak w banku,ale... 884455
permanentne awarie (1) zrywa polaczenie co 15 minut, netu wiecej nie ma niz jest. bob CYRK NA KÓŁKACH (1) TAM NIEDA SIE WEJSC BY NIEBYLO KOLEJKI. DODZWONIENIE GRANICZY Z CUDEM. USLUGI... A Szczerze polecam! (2) Jesteśmy bardzo mile zaskoczeni. Na początku maja współpracowaliśmy ze... Zuzanna Pliszka wieczne awarie (1) oferta i jakość odbioru słaba, cena i awaryjność wysoka, no i pan serwisant... Majko awarie, których nie ma komu naprawić (1) Czekam już 1.5 tygodnia na na naprawę awarii telefonu. Dopóki dostawcą usługi... Jerzy Chwał cyfrówka (1) Brak słów do UPC, dzień po zapłaceniu na poczcie rachunku i przesłaniu faxu... Jola fatalna usługa-ciągłe awarie-żenada!!!! (1) to prawda co piszą o multimedia,że są firmą fatalna pod względem jakościu... ottka Bardzo polecam (1) bardzo polecam StudioA4. Można liczyć na bardzo ciekawe pomysly, projekty, do... Magda KOMPLETNIE BEZNADZIEJNA SIEĆ (1) kiedy tvp sport i tvp hd w upc, ogólnie oferta marna i w porównaniu z innymi... JA Zadowolona hostessa (1) Agencja profesjonalna, szybkie wypłaty i ciekawe akcje promocyjne. Polecam,... Zadowolona Hostessa Polecam (1) Z pełnym przekonaniem mogę polecić firmę PROMOTION PL! To zespół pozytywnie... Iwona Nie zgadzam się z opinią poniżej (1) całym szacunkiem,ale się nie zgadam! Pełen profesjonalizm! Mysia SPEED-PROMOTION - opinia (1) Jestem zadowolony z usług agencji Promotion PL. Fachowa, kreatywna,... SPEED-PROMOTION Hostessa (1) Nie zgadzam się z moją poprzedniczką, współpracuje z tą agencją juz 2 lata i... Kasia Dno (1) Niby wielka telewizja kablowa a ceny z kosmosu a tvp sport jak nie było tak... Marcin Kontakty z klientami (1) To najgorsza strona tej firmy. Zero kontaktów, zero oficjalnego wsparcia,... Jan Kowalski Beznadziejna oferta tv cyfrowej (1) Brak Sci-Fi Channel i kanałów HD w UPC wpycha mnie w ramiona n-ki. Baltar