Super obsługa klienta - profesjonalizm w projektach (1) Pełen profesjonalizm i szacunek dla klienta - super projekty robią.Pomysły i... Piotr Czy macie neta (1) Mam pytanie Macie może neta na ulicy powstańców Wlkp wiem że prowadzone... sir Copywriterzy godni polecenia! (1) Po raz drugi korzystamy z usług firmy Efekt Motyla i po raz drugi cieszę się,... Marcin Kowalski, DeSmart
Gdzie??????????????????? (2) Podpisałem w kwietniu 2010r umowę telefonicznie i do dnia dzisiejszego nie... 884455 Nowy Dwór Gdański ... (2) Narzędziem mojej pracy jest internet ,z powodu ciągłych awari (modem... cz45 kuriozum (1) Chciiałem skorzystać z usług Vectry, ale od mało sympatycznej pani na... jacek Perfekcja i solidność wykonania usługi! (1) Wieli + dla Firmy AK Media Dystrybucja. Firma wykonywała dla mnie kolportaż... Szkoła Językowa Warto się pozycjonować (1) Mimo początkowego sceptycyzmu, co do kompetencji firmy daliśmy jej szanse,... Adam Marski Zle informacje na stronie internetowej (1) Wchodze na strone nternetowa, wpisuje adres wychodzi ze usluga (internet)... Wiki Współpraca na najwyższym poziomie (1) Snazzy Marketing to gwarancja profesjonalnej, szybkiej i terminowej... Zadowolony klient Natalia - opinia (1) Firma solidna, współpracujemy z nią od jakiegoś czasu i jeteśmy bardzo... Natalia Najtaniej w 3mieście (1) Polecam firmę z całą odpowiedzialnością. w porównaniu do jednej z... Marek potwierdzam są szybcy i dokładnii! (1) a przede wszystkim nie drodzy. Ewelina K. PARANOJA!!!!!!!!!!!! (1) Miałam satre juz dawno ..... wyjechalam na kilka miesiecy i po powrocie... Gosia Strony Walkin-u ? (2) Ponoć firma robi dobre strony internetowe i szybko są dostępne w Google, czy... Piotr skuteczny PR! (1) Rekomenduję współpracę z PEOPLE PR. Agencja jest solidnym i wiarygodnym... Tomasz Wielka nieuczciwość (2) Zrezygnowałem z urządzeń dostępowych do internetu już w sierpniu, i płaciłem... Mariusz internet się wyłącza (2) Jestem już klientką multimedii od 2 lat, problemów nie było do czasu... gdy... eve Obsługa kompleksowa (1) Profesjonalizm, niebanalne rozwiązania, tworzone tak, aby klient poczuł... Justyna R. Rewelacja... (1) Nasza firma od 3 miesięcy istnieje na Infoboard. Oferta spotu, ulotki bardzo... Monika Kuropatnicka