wkur - opinia (2) Dziadostwo jakich mało! Wyłanczają,a potem nie potrafia włączyc. Ignorancja... wkur jest was raptem kilkanascie stron... (1) jest was raptem kilkanascie stron niezadowolonych klientow... zadowolony... bas sp2bjm - opinia (1) Nie mam zastrzeżeń! sp2bjm
Szybkość realizacji i profesjonalna obsługa (1) Przemiła profesjonalna obsługa - wyjście naprzeciw moim zapotrzebowanią, w... Malwina Makowska też oszukana (2) 5 października podłączyli mi trelewizję cyfrową, zdziwnie moje było wielkie... BEATA SZ. Gorzej niż źle! (1) Myślałem, że te opinie są przesadzone, ale sam się przekonałem. W umowie mam... Alek Bardzo zadowolony (1) Firma walkin.pl przygotowała dla mnie wizytówkę internetową z lądowiskiem i... Krzysztof SKANDAL!! (1) Od Soboty jest jakas awaria. Nie mozna dodzwonic sie do firmy. Albo nie ma... OSKAR polecam (1) dziękuję Wam! wykonane przez Was logo dla mojej firmy spełnia swoją rolę w... właściciel Naprawdę pozytywnie! (1) Witam Skorzystałem z ofertty firmy Yellow Point w zakresie marketingu Social... Marcin Z. Jakość i naprawa usterek (2) Posiadam kablówkę, którą obsługuje firma Multimedia. Miejscowość to Osiedle... Zbigniew Milewski DOBRA FIRMA (1) Wysoka jakość usług, terminowo i bez problemów. Waldemar rzetelni, fachowi, sympatyczni (1) Fibak PR to rzadko spotykana u nas prawdziwa agencja PR. Rozumieją potrzeby... klientka Wizytówki pierwsza klasa (1) Chciałbym bardzo polecić agencję reklamową 5xmedia ,a w szczególności Pana... Jarosław D. niezadowolona - opinia (1) Jestem oburzona wyliczeniem opłat za korzystanie z usług telekomunikacyjnych... niezadowolona oszukany (1) mam zapłacone wszystkie faktury a multimedia kieruje sprawe do firmy... marekn34 mam od roku (1) Korzystam z usług tej firmy od roku na ul. Wejhera i nie mam absolutnie... Zadowolony fajne efekty pozycjonowania wszystkie frazy 'w czubie' (1) Zleciłem pozycjonowanie, branża biuro rachunkowe (na terenie trójmiasta) -... andrzej OSZUŚĆI !!! (1) Multimedia to najbardziej lichwiarska firma jaką znam !!!! . w listopadzie... Magdalena nie dzialaja.... (1) Nie dzialaja pewne funkcje w tv cyfrowej , po dlugim oczekiwaniu na... mrowka