Bardzo symatyczna agencja! (1) Zamówiłam w agencji wizytówki - projekt wraz z drukiem. Panowie z EYTstudio... Marta Zakrzewska Ciekawe projekty, efektywna współpraca (1) Witam, Polecam usługi firmy StikerArt.pl. Pan Jakub tworzy bardzo ciekawe... Piotr Pszczółkowski Znakomita współpraca (1) Baner, rollup, wizytówki, ulotki i wszelka pomoc, oraz doradztwo w zakresie... www.sachanek.pl
skandal (1) oferta to peryferyjne programy, o bardzo słabej jakości, skandalem jest brak... Maria Bardzo polecam (1) Wszystko ok, zlecilem wykonanie strony internetowej, jest zadowolony, projekt... Sebastian Rozanski super kreacja (1) super kreacja, profesjonalna obsługa - nic dodać nic ująć :) MM Drukarnia Topq (1) Witam Jestem zadowolna z drukarni TopQ. Odwalają tam kawał dobrej roboty.... Małgorzata Tak trzymac (1) Rewelacyjny pomysl, wykonanie, oby tak dalej!! :) Damian Monopolista ! (1) Drobna niedopłata,której nie byłem świadomy,spowodowała odłączenie dostępu do... Marek Paciorkiewicz TTK w epoce kamienia łupanego? (1) Żeby w dzisiejszych czasach nie mieć strony internetowej i to dostawca... JArek Anka - opinia (1) Polecam - fachowy, kompetentny i bardzo kreatywny. Trzyma się wszystkich... Anka Solidność i kreatywność (1) Zlecilam tej firmie wykonanie logotypu firmy którą wraz z mężem zakładamy.... Ania&Marek ZDECYDOWANIE POLECAM!!! (1) RZADKO SPOTYKANY PROFESJONALIZM, WYSOKA JAKOŚĆ ŚWIADCZONYCH USŁUG W BARDZO... ADAM Raczej nei polecam (1) Teoretycznie mam 10 Mbit, ale wpraktyce to nigdy tyle nie uzyskuje. A po za... Krysia Wyspa Sobieszewska... (1) dlaczego nie można się doprosić prenumeraty i doręczania waszej gazety... wyspiarka 2011.02.22. Wyspa Sobieszewska.... (1) dlaczego nie można doprosić się w waszej redakcji - prenumeraty, doręczania... wyspiarka omijajcie szerokim łukiem totalny syf (2) podpisałem z nimi umowę na rok w którą wskład wchodził internet 20mb telefon... Piotr dlugi czas oczekiwania (3) ceny calkiem niezle, ale wole doplacic pare zl i miec produkt na czas Klient z 3m NIE POLECAM (1) Ciągłe awarie internetu, przyczyny zwalane na klienta zero chęci rozwiązania... kasia Izabela - opinia (1) Ciekawe projekty!! Nie spodziewałam się, że w 3mieście są jeszcze ludzie,... Izabela