Multimedia do bani! (2) Powiem krótko.. nie polecam! Co za bezsens.. płatność za przyszły miesiąc za... nerw Reklama na auto i wizytowki (1) Zamowilem duza reklame na auto. Pierwszy zgrzyt na etapie projektowania,... jungli Szukam klientów naciągniętych przez Multimedia do wniesienia pozwu zbiorowego (1) Wraz z mężem chcemy wnieść wniosek do sądu przeciw Multimedia. Zostaliśmy... Agnieszka
... (1) zazwyczaj o ludziach tak nie mówię ale tym razem to jest delikatne :) dziwię... rafał Eco Trades Silesia - opinia (1) Firma jak najbardziej godna polecenia. Wysoka jakość produktów oraz usług... Eco Trades Silesia Co do .. (1) Internet w UPC jest dobry do momentu, gdy wszystko działa. Kontakt... Michał Dobrze zapowiadajaca sie TV Lokalna w 3miescie. (1) Musze przyznac ze tv coraz lepsza,od dawna nadaja juz w necie,a od marca tego... zxcv .. (1) zastanawiałem się czy w ofercie są jakieś kanały radiowe ale z tego co widzę... ryszard Zadowolonienie (1) Jestem osoba młodą i często chodzą na jakieś 18 znajomych lub też inne... Krzysiek produkują buble (...) (1) Szyld spadł ze sciany po kilku miesiacach od zamontowania, po moich... Michał ulotki (1) Firma bardzo rzetelna, godna polecenia!!! Z swoich zadań wywiązali się w... socatots Firma godna polecenia. (1) Bardzo dobry kontakt, pełne zadowolenie z przeprowadzonej akcji reklamowej.... Piotr Wołoszyński Zdecydowanie polecam. (1) Usługi na najwyższym poziomie, pełen profesjonalizm, agencja zdecydowanie... Marek Marecki zero informacji (1) Internet mam od roku i nigdy się nie zawiesza oraz prędkość jest taka, jaka... ada Jak ktoś jest (1) kretynem to kazda usługa będzie źle działać. Ja mam upc juz wiele lat, moja... cloud_strife Naprawdę polecam. (1) Praca wykonana porządnie, wszystko w ustalonym czasie, ceny przystępne, więc... Katarzyna Piastowska Bardzo polecam. (1) Skorzystałem z usług firmy i niczego nie żałuje. Dawno nie spotkałem się z... Andrzej Ostrowski Polecam współpracę (2) Pracowałam w Promotion- pl przez około dwa lata, z przerwami. Pieniądze były... K. ciągłe problemy (1) Płace co miesiąc ok. 100 zł i średnio 2 razy w tygodniu nie mogę odbierać... kasia solidnie i efektywnie (1) Zlecamy zarówno kolportaż jak i plakatowanie od ponad roku. Jesteśmy... Usługi kosmetyczne