awarie! (1) Non stop są awarie na osiedlu pogodnym. To już zaczyna byc męczące...... klient Zawsze na czas, fachowo i pieknie wykonczone projekty... (1) Wspołpracuje z Mr. Bloom nad wieloma projektami od 10 lat - od projektu... Malgorzata Jaouadi UWAGA! Pracownicy udaja pracownikow TP! (4) Kolezanka mi opowiadala, ze pracownik firmy Multimedia twierdzil podczas... mp
dario picci - opinia (1) to jest najlepsza stacja w sopocie dario picci Miłe zaskoczenie ! (1) Jesteśmy mieszkańcami Wrocławia, dotychczas mieliśmy podobne doświadczenia... Czesław Białkowski PROFESJONALNIE I TANIO!!!! (1) Usługi na najwyższym poziomie w atrakcyjnych cenach, szybkie terminy realizacji Easy Drive Szkoła Jazdy Jesli możesz zmień dostawcę! (1) Gdybym mógł to już dziś zmieniłbym dostawcę – niestety na moim osiedlu... Zawiedzony Meble z plexi-POLECAM (3) Bardzo polecam, mam o firmie od lat pozytywne zdanie współpracujemy od 6 lat... ruda8985 z..... (3) Dostarczałem im materiały do produkcji reklam. Myślicie ze zapłacili? ciągle... dostawca BARDZO DOBRA FIRMA (1) Pogotowie Gadżetowe to sprawdzony partner i niezwykle kreatywny zespół.... Maciej Zieliński podziekowanie za usługie (1) jak długo korzystam z UPC nie przysłano żadnego rachunku wpłaty z tego wynika... 1609666 DEKODER CISSCO (2) Mam problem z dekoderem cisscko, brak możliwości regulacji siły dźwięku dolby... zzzzz Ani nie odradzam, ani nie polecam (2) Wszystko pięknie tylko termin niedotrzymany i zmieniany 2 razy - łączne... Zamawiający TO SKANDAL (3) SKANDALEM JEST ZE KLIENT KTORY JEST Z UPC KILKA LAT NIE OTRZYMUJE ŻADNEJ... Mariusz Polkowski przedstawiciel upc-tel. 505449057 (1) uwazajcie na gościa, nie informuje jaki jest koszt instalacji tv cyfrowej, po... ano Solidna firma (1) Wyrażam pozytywną opinię o spółce Posterx. Zlecone zadania wykonane zostały... Impel Security portret (1) bardzo ciepła osoba. po wykonaniu zlecenia na narysowanie portretu byłam... marta - pruszcz gdański Dotyczy oplaty (1) Dlaczego wystawia sie rachunek za usluge w polowie miesica z zadaniem... rysiekronia koszulki (1) Zamawialem w tej firmie koszulki do firmy z haftem. Przyznam ze wyslalem... Rehabilitant Super ! (1) Bardzo gorąco polecamy tą Firmę nasz zwiastun wesela zrobił na wszystkich... robert