pogoda (1) Proszę o zwrócenie uwagi prowadzącym prognozę pogody że to nie oni są ważni... IRA .. (1) Wynajmowałam mieszkanie, lokatorzy nie płacili sprawdziłam i zapłaciłam... Rozczarowana lientka SEKA SA - opinia (2) W GRUDNIU NASZA FIRMA ZAMÓWIŁA I ZAPŁACIŁA ZA PRODUKT W FIRMIE POLIDRUK DO... SEKA SA
Polecam (1) Szybko i sprawnie. Dziś zamawiałam pieczątkę i dziś jest u mnie na biurku. :)... Alfa Bardzo szybka realizacja (1) Bardzo polecam, zwłaszcza na terenie gdańska ponieważ usługa została... Rafał polecam! (1) polecam wszystkim usługi Haftwear! My zamówiliśmy koszulki i polary firmowe... Fornica Profesjonalizm na wysokim poziomie (1) Polecam firmę. Hafty wykonali mi w kilka dni. Cena 5 razy tańsza niż inna... AZS COSA Skorzystałem z usług i jestem finalnie zadowolony. (1) Firma jest nastawiona frontem do klienta. Nie łatwo dzisiaj znależć... Sas sebastian najgorsza telewizja jaką miałem (1) jakość daje wiele do życzenia analogu t tv cyfrowej,internet chodzi jak... Krzysztof K. Ciekawe, ciekawe (1) A co takiego? To co nam zaproponowano jako nasz materiał reklamowy,... Wiktoria Godna zaufania (1) Usługi tej firmy moim zdaniem godne rekomendacji. Profesjonalna obsługa,... Emi Olewanie klienta (1) Zgłosiłem awarię tel cyfrowej dekodera; zawiesza się,nie przełącza kanałów,... Zygmunt Mróz najtaniej i najlepiej (1) korzystałem z usług Pana Sebastiana. Pomimo nawału pracy wykonał również i... Andrzej, Gdańsk Profesjonaliści (1) Jak ktoś szuka bardzo dobrego fotografa to polecam skorzystanie z usług... Michał KOMPLETNA PORAŻKA (1) 1, Od roku planuje zmienić mieszkanie, wiedząc o tym fakcie poszłam do... 123 Telewizja EiA (4) Czy Ktoś może rozszyfrować co znaczy e i a ? a.J UPC To jakas pomyłka!!! (4) własnie skonczyła mi sie umowa z nimi...ufffff.REZYGNUJE,To... ODYNEK z Gdańska młodzi, kreatywni, otwarci (1) polecam wszystkim ceniącym jakość i myślenie!! Projektanci ze studia... T.Mozolewska PISAŁAM OSTATNIO CO MYSLE KTOS USUNOŁ MOJA WYPOWIEDZ (1) chce rozwiazac umowe a oni mi na to ze nie MOGE!!!! i mimo to ze sie... JA! Oddałam modem, po czym wytoczono mi sprawę o jego zwrot (1) Tyle, że już zdążyłam się przeprowadzić. Nie otrzymałam zawiadomienia o... RudaZolza