polecam! (1) pełen profesjonalizm, ceny jak najbardziej odpowiednie, niezwykła... Anna Śmigalska EiA w Kablu UPC (1) Szkoda ze nie ma ich jeszcze w najwiekszej kablowce w Trojmiescie UPC, mam... piter totalna żenada (5) place za internet 25mb , moj maxymalny przesył jest 2mb, dzwonie do nich od... seba
ODRADZAM (1) niepoważna firma, połączenia mi zrywa co chwilę, nawet jak podłącze kabel to... niezadowolona POLECAM (1) Gorąco polecam, bardzo przystępne ceny. Wykonują powierzone zadania bardzo... RAFAŁ Firma kopletnie nieodpowiedzialna!! (1) Szkoda nawet pisać. Niepolecam tej firmy traktowanie klienta jak intruza,... Pablo Mania - opinia (1) co prawda już na Pogodnym nie mieszkam, ale jak mieszkałam,to byłam bardzo... Mania Jak Salvador Dali (1) Mialem duzego kleksa na lydzce ktorego chcialem zakryc w stylu... Jarek Świetny zasięg i jakość kampanii reklamowej! (1) Zdecydowanie mogę polecić tą firmę jako organizatora kampanii marketingowych... Zadowolony Klient Najlepszy! (1) Pod maszynkę Kuby trafiłam prawie rok temu i teraz już wiem, że na lepszego... Ewa Nie ma się co zastanwiać, trzeba się dziabać. (1) Każdy, kto myśli o zrobieniu sobie tatuażu, powinien zastanowić się dwa razy,... Chili Genialny! (1) U Kuby robiłam swój pierwszy tatuaż,dosyć konkretny jak na pierwszy... Nie... Maja Artysta z maszynką (1) Długo szukałem osoby która przyozdobi moją skórę tatuażem który nosiłem w... Norb polecam (1) potwierdzenie tezy ze najlepiej wychodzi robienie tego czego sie kocha. kuba-... marcin Art (1) Stanowczo polecam. Kuba jest artystą, a nie wyłącznie rzemieślnikiem. Potrafi... Rafał wirtuoz maszynki :) (1) polecam wszystkim. Przemiła atmosfera , świetna kreatywna praca. Człowiek... Andrzej najlepszy (1) zrobiłem u Kuby już całe plecy, obecnie robię rękaw i na pewno na tym się nie... Freak Zdecydowanie tak (1) Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Polecam! a. berm POLECAMY (1) Ja wraz z przyjaciółką umówiłyśmy się na sesję zdjęciową (chciałyśmy po... Gosia Beznadzieja i zacofanie (1) Prawie wszystkie liczace sie kablowki maja w juz w ofercie tv cyfrowa a w tej... tomek