Plakat i ulotki (1) Jestem bardzo zadowolona z pracy Pana Ryszarda. Zaprojektował mi piękny... Alicja Pełen profesjonalizm. (1) Firma gwarantuje wysoką jakość wyrobów, solidność, estetykę oraz krótkie... Piotr bardzo potrzebny i atrakcyjny (1) bardzo potrzebny i atrakcyjny dwumiesięcznik powinien być dostępny także w... Ziutek
Ciekawe (1) Dużo historii, ciekawe teksty pana profesora o historii miasta wili Kolportaż ulotek (1) Jestem zadowolony z wykonania usługi .Kolportaż odbył sie w terminie... Marek Fajnie (1) Zamówiłam ulotki dla mojej drogerii, następnego dnia dostałam kilka... Ewa Klient - opinia (1) zdecydowanie polecam, pełen profesjonalizm i bardzo miła współpraca. Klient profesjonalne projekty i obsługa (1) Firma REKLAMAS zaprojektowała i oklejała mój pojazd oraz wykonuje dla mnie... AST TRANSPORT Tragedia!!! (1) Zgadzam się w 100% z poprzednią opinią!!! Typowa spychoterapia z nagminnym... klient Mega fajnie! (1) Jestem bardzo zadowolony, zaprojektowali dla nas naprawę fajne plakaty z... Dajmos Rzetelnie i bez ściemy (1) Firma stara się dokonać niemożliwego. Uczciwie podchodzą do transakcji.... Piotr UPC - uwaga na promocje ! (3) Kolokwialnie mówiąc - robią w ciula! Promocja 3 w jednym , czyli tv,... dana wtf ? (3) jestem klientem upc od 3 lat i nie było miesiąca bez problemów z internetem,... Łukasz Tak jak powinno być. (1) Grzecznie ,szybko Polecam warto być klientem tej Firmy. WG MORS Rafał - opinia (1) Byłem klientem wiele lat - multipakiet internet, telefon, telewizja cyfrowa,... Rafał jakub - opinia (1) Firma bardzo niesolidna,nie wywiązuje się ze zobowiązań,drukuja ulotki z... jakub andrzej - opinia (1) bardzo dobra dla osób starszych czy ma zasieg na antenach domowych czy tylko... andrzej Ela - opinia (1) wypowiedzenie umowy to szczególne utrudnienie, trzeba samemu iść do punktu... Ela (...) PARTACZE (1) Witam wszystkich. Internet z MULTIMEDIA mam juz kilka lat ale niestety brak... Krystian Poprawili sie (1) TTK na przestrzeni ostaniego roku bardzo sie poprawila. Podniesli trche cene,... Piotr