UPC nierozwija oferty tv cyfrowej (1) wlasciwie to juz od roku odkad UPC wprowadzilo tv cyfrowa niejest rozwijana... xcx Brak kanałów TVP (1) brak kanalow publicznego nadawcy TVP Historia , Sport , HD , od poanad pół... Pyoter Mr. Bloom (1) Patrząc przez pryzmat doświadczeń z tą Firmą mogę powiedzieć, że są NAJLEPSI!!! Zainteresowany
OK !!!!!!! (1) zamawiałem u pana Wojciecha reklame już nie raz i naprawde jestem zadowolony... Jacek Polecam! Znakomity wybór. (1) Wybrałam Agencję Reklamową Kreatywni z wielu. Współpraca znakomita,... Agnieszka Kurtyka P. Wioletta - Polecam ! (1) Profesjonalna i sprawna obsługa, projekt trafił w mój gust za pierwszym... Daniel Ryciński ceny usług (1) Rozbój w biały dzień. Ceny Pakietu Pełnego za programy telewizyjne stale... Anna Profesja (1) Firma wik reklama zasluguje w moich oczach na najwyzsze wyroznienie. Krotko,... Lucyna Formaniewicz Elżbieta Wieland - opinia (1) Rozpoczęłam współpracę z Firmą AK Media w marcu 2007 roku. Od tego czasu do... LOGO Elżbieta Wieland Zdziercy (1) Uwazam ze wszedzie powinna byc konkurencja bo ona zmusza tych zdziercow do... Karolcia Apel do zarządu firmy (1) Proszę bardzo wyszkolić swoich pracowników aby byli nastawieni na klienta i z... tofina Odrażający stosunek do klienta (1) Jestem zażenowana zachowaniem osób pracujących w tej firmie, czy tam na górze... tofina Obsługa - fatalna!!! (1) MKpoligrafia – NIGDY więcej! Informacje umieszczone na stronie... Klient Każdy inny operator, tylko nie multimedia!! (1) niedziela godz. 20-ta na ekranie JEDYNKI TV wielka "naklejka" katalog... mogilnianin Polecam!!! (1) Solidnie, terminowo, przystępne ceny. Polecam!!! irek Słuszny wybór! 102 to "krynica pomysłów"! (1) Na rynku Trójmiejskim jest mnóstwo podobnych firm, oferujących te same... Monika Kocięcka, Sp.zoo. "Deliss polecam (1) AKMedia to godna polecenia firma. Współpracujemy z nią już od dwóch lat w... agnieszka syrzistie inne spojrzenie i świerzy sposób postrzegania produktu (1) Zupełnie inne podejście do klienta i produktu. Nowatorskie spojrzenie -... radomir krzeski jakość artykułu (1) gazeta jest odważna lecz można by poprawić jakość artykułu artix ZENADA (1) Nie ma telefonu do serwisu !!!!!!!!!! Tylko infolinia w Katowicach (sic !).... art