Skuteczne akcje w dobrej cenie (2) Nienajniższe ceny, ale gwarancja wysokiej pozycji w wynikach wyszukiwania.... Michał B Jak najbardziej (2) Witam z firmą Walkin współpracuje już ponad półtora roku i jest to bardzo... Marcin. K Rewelacyjne (1) Świetny pomysł na prezent.Można wybrać sobie motyw,który będzie pasował do... Dorota
Marzena - opinia (2) Jestem osobą sumienną, dla której priorytetem jest terminowe opłacanie... Marzena szczerze polecam (1) pelen profesjonalizm i swietny kontakt Lotus Jestem bardzo zadowolony (1) Skorzystałem z szerokiej oferty sklepu i przyznaję, że jestem pod wrażeniem... Michał Profesjonalizm (1) Jedna z najlepszych agencji PRowych jaką znam, młode dynamiczne osoby z... Kasia R Anna Ratajczak - opinia (1) Profesjonalna agencja. Gorąco polecam piarowym laikom, jak i osobom, które... Anna Ratajczak Beznadziejna jakość usłgi telefonicznej (1) Telefon działa beznadziejnie ,poczta głosowa włącza się w dowolnym momencie... E .Pinkiewicz Są beznadziejni! (1) Mam na Jasieniu od nich tv i radio. Jakość odbioru tv jest kiepska a ich... Marcin Dopiero od niedawna (1) z firmą walkin współpracuje od nie dawana jestem zadowolona, choć nie zawsze... Karolina. T Polecam (2) Firma od ponad sześciu miesięcy prowadzi dla mnie kampanie Reklamową w... Izabela Nie wiem skąd maja te pomysły (1) Moje pierwsze spotkanie z Panem R. miałem w Maju, i jest to definitywnie... Mon Cherie Polecam (1) Profesjonalne podejście pod każdym względem. Jakość wykonania - rewelacja!!!... MC Bardzo zał (1) Człowiek z obsługi technicznej N. D. nie chciał przyjąć zgłoszenia i przysłać... Robert Wiśniewski super! (1) polecam - kreatywny grafik, copywriter z polotem! mają fantazję a przede... Piotr Lider wśród najgorszych operatorów. (1) Nie można podpisać umowy na czas określony. Bardzo utrudnione metody... grzegorz Jestem na TAK (1) Miła obsługa ( szczególnie pozdrawiam Panią Kasię) , spot zrobiony wg... Kortty żenada (1) częste awarie i brak dostępu do internetu tłumaczenie przeważnie to że... Darek Pady UPC na Wyścigach (1) Mieszkam na Wyścigach w okolicy Polnej, Internet pada mi kilka razy... rafal