Relacja 14.06.2014

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witam bardzo serdecznie i na początku bardzo przepraszam, że dopiero teraz pisze swoja relacje z naszego magicznego dnia jakim był 14 czerwiec 2014 roku .
14.06.2014
8:00 obudzenie telefonem i z zła informacją Pani Ela z firmy florystycznej Glorioza że właściciel firmy z której mieliśmy wypożyczony samochód i busy dla naszych gości nie skontaktował Se jeszcze z Panią Ela w sprawie ustrojenia samochodu, zadzwoniłam do narzeczonego on już wziął sprawę w swoje ręce (sam pojechał do studia florystycznego po dekoracje samochodu wiązanki i nic mi nie powiedział by mnie nie denerwować )
10:00 fryzjer i kosmetyczka (efekt super, fryzura cała noc się utrzymała i delikatny makijaż)
13:00 u mnie w domu pojawiła się świadkowa a u narzeczonego już była nasza koleżanka Fotograf Katarzyna Miąsik i Pan Mariusz Creative film
15:00 czkając już ubrana w piękna suknie wypożyczoną z salonu First Lady przy oknie i wypatrując mojego narzeczonego zauważyłam wjeżdżającego granatowego mercedesa, wysiada mój narzeczony w czarnym smokingu z salonu Puere wyglądał super!
wszedł z świadkiem do mieszkania moich rodziców i było widać zaskoczenie mojego Damian.
Kasia robiła zdjęcia a Pan Mariusz pracował nad filmem i w tym samym czasie w pokoju obok dwóch Panów z orkiestry szykowali się do grania marszówki w czasie Błogosławieństwa i wychodzenia z domu.
15:15 Błogosławieństwo chwile piękne i nie do zapomnienie, i jeszcze orkiestra z muzyka hmm
15:30 w Kancelarii Parafialnej podpisywanie dokumentów, wtedy poczuliśmy mega stres.
16:00 rozpoczęcie uroczystości pod przewodnictwem naszych przyjaciół Księży Piotra,Tomka i Marcina a oprawą muzyczną zajoł się zespół parafialny z Moreny zespół Selach (Graja co niedziele na wieczornej mszy o godzinie 19:30) pięknie ustrojony Kościół na biało dzięki pracowni Pani Eli, Masza święta tez piękna i to kazanie wygłoszone przez Ks. Piotra tylko do nas i o nas.
18:00 Przyjazd do Tawerny Greckiej Lukullus, właściciel i obsługa stanęła na wysokości zadania, jedzenie pyszne, obsługa zwinna, mila i uśmiechnięta. Dekoracja przygotowana przez Panią Ele super , pierwszy taniec (na spontanie) piosenka pt. Już na zawsze razem gości weselnych zabawiał zespól Bogdan i Marek z Gdyni.
całe wesele mieliśmy tez atrakcje dla Gości Barista Robert tzn. Dziubek, cała noc robil super kawe dla gości małych i tych starszych.
21:00 - przepyszny Tort z cukierni Jarzębińscy.
22:00 - Film przygotowany dla Gości (Małe wspomnienia).
23:00 Podziękowania dla Rodziców (płacz i piękne słowa i piosenka wykonana przez nas).
24:00 Oczepiny.
01:00 składanie życzeń dla Cioci i Wujka z okazji 40 rocznicy ślubu.
05:00 zakończenie wesela.
15.06.2014
13:00 - poprawiny z orkiestra i zabawą.
19:00 zakończenia poprawin i pożegnanie z gośćmi.

PODZIEKOWANIA DLA: (polecamy)
- salonu sukien ślubnych First Lady
- salonu galanterii męskiej Puere
- Pracownia florystycznej Glorioza za dekoracje Sali weselnej, za dekoracje kościoła, za zrobienie księgi gości, winietek, sztalugi, dekoracji na samochód, 2 wypustki i 2 wiązanki oraz kwiaty dla Rodziców i dla Cioci i Wujka na 40 rocznice ślubu .
- Cukiernia Jarzębińscy.
- Restauracji Lukullus.
- Fotografowi Katarzynie Miąsik.
- Kamerzyście Mariuszowi z Creative film.
- Zespołowi Selach.
- Zespolowi Bogdan & Marek.
- Barista Dzubek  .
- serdeczne podziękowania dla naszych cioć za upieczenie ciast na wesele (wypieki domowe cos wspaniałego) .
- SEDECZNE PODZIEKOWANIA DLA RODZICÓW I GOŚCI BO TO BEZ NICH NIE BYŁO BY TEGO DNIA.
pozdrawiamy Karolina i Damian

p.s. zamiast zdjęć wstawiamy filmik możecie sobie zobaczyć 
https://www.youtube.com/watch?v=KffdvmbsC4s
i zdjecia na blogu Kasi :)
http://kmiasik.blogspot.com/2014/11/sakrament-mazenstwa-wesele-i-sesja.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Relacja 14.06.2014

Gratulacje!!!, oglądnęłam i filmik i zdjęcia :)

Re: Relacja 14.06.2014

Gratulacje;) piękny ślub;)