Relacja ARKA Gdynia - Lech Poznań

Opinie do relacji: ARKA Gdynia - Lech Poznań. (piłka nożna)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

kto zostanie mistrzem

po podziale punktów będzie mała różnica między zespołami więc to że lech gra dobrze teraz a Lechia w dołku to nic nie znaczy. co by nie było już żeby nie legia na majstra znów bo ile można ..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Nicinski ty głupku ja się pytam gdzie jest Przemek Stolc a nie jakis Sobieraj kurka dziadek
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

litości bez ości

gdynski żagiel by rozpostrał sie nad....takie sa marzenia antka łukasiewicza-parska śmiechem komentator
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

ahhahahahahaha tak stękacie że Lechia w 9 przegrała 1:0 ale pomijacie fakt że w 9 tylko od 77 minuty :P hahahahah co za hipokryci w gdańsku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

jaja

jestem z gdyni ale tak grajacy najemnicy powinni teraz przez rok sprzatac miasto za wstyd jaki mu przyniesdli
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Coś kiepski ten wasz autobus
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

I co rybackie pastuchy?

Smialiscie sie z Lechii w ostatniej kolejce, a teraz co? Tak marnie gracie, czy tak dobrze handlujecie?
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 4

Sobieraj

Na boisku to ŻART !

Tak jest już od I ligi , po cholerke kaska klubu wydawana na tego dziadka ?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

A cy my tynkarze jeszcze mamy szanse na miszcza ?
czy będą jakieś baraże w Puszczy ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

TAG

Na spokojnie kolejne 3 mecze z 5 do wygrania i górna ósemka realna. Wisła Płock do ogrania, Łęczna to już dawno poziom 1 ligi , Piast do ogrania przy dobrym nastawieniu a nie granie z głupimi błędami
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

kurky rąbane l liga czeka z Piastem. Za tydzień w d*pę żadnego m!Eczu już nie wygranie z tą grą ani ambicji ani sytuacji kompletne dno nie wróży nic dobrego ja wiem że to Lech ale w takim stylu po prostu żal na to patrzeć a co będzie z Piastem za tydzień albo m.in mecz z Lechią w Gdańsku blamaż aż strach pomyśleć u siebie nie potrafią wygrać a. Na wyjeździe punkty zdobędą a tym bardziej z Lechią jak ten debil ustawia ich defensywie zamiast ofensywnie podaj się do dymisji nitek bo ty nic już nie wskorasz z tą drużyną musi przyjść nowa krew i wstrząsnąć zespołem wypad każdy do końca sezonu mecz przegrają z tą grą u siebie i na wyjeździe i niestety l liga niestety.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie Kolejorz o Kuchenkorz.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

polryb- amica 0-5

nawet sędzia nie musi pomagać
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bardzo dobra gra ,,,,,

Lecha, Arka słabo w obronie z Sobierajem na czele .

Mecz w miarę ciekawy ,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Do przerwy 0:3

Liverpool też przegrywał do przerwy 0:3 z AC Milan w 2005 roku. Arka - grać, nie sr*ć ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

tenis (3 odpowiedzi)

Rozumiem, że selekcja może rzeczywiście być kontynuowana, ponieważ indywidualny projekt wymaga...

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. (3 odpowiedzi)

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. Ja stosuję " oddychające " powłoki hydrofobowe...

Bieganie zimą (18 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...