Nie polecam (1) Firmę Rembud wynajęliśmy do przeprowadzenia kompleksowego remontu... Joanna remont komplekowy (1) krótko pisząc ...firma Rembud z polecenia przyjaciół..wykonał kompleksowy... PIOTR Firma Rembud - szybka, solidna pełen profesjonalizm. (1) Firma Rembud godna polecenia , prace wykonuje szybko i solidnie. Roman
Przepompownia (1) Robota wykonana profesjonalnie Tomasz Rembud (1) Firma godna polecenia,Dzięki Panu Remigiuszowi moje mieszkanie wygląda tak... Sara Rembud (1) Firma godna polecenia,Dzięki Panu Remigiuszowi moje mieszkanie wygląda tak... Sara dobra firma (1) rzetelni, sumienni i przede wszystkim profesjonalne wykonanie usługi Firma... teressa Polecam firma godna zaufania (1) po raz kolejny korzystałem z usług firmy REMBUD pana Remigiusza robiłem... Mariusz komplesowy remont domu (1) Po kilku próbach wyremontowania domu w gdyni przez niby firmy byłem bliski... michał Kompleksowy remont poddasza (1) Witam. Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Rembud. Pełen profesjonalizm.... Natalia Firma godna polecenia (1) Bardzo solidna i uniwersalna Firma. Zamówiony kompleksowy remont na 52 m2... Marcin PEŁEN PROFESJONALIZM POLECAM (1) FIRMA PANA REMIGIUSZA W GRUDNIU 2013 WYKONAŁA REMONT MOJEGO MIESZKANIA PO... MARIUSZ P.U.H.PRO-DECO (1) Rembud-jak najbardziej.Wykonali dla naszej firmy roboty budowlane.Z kontraktu... PRO-DECO Szczerze polecam!!!! (1) REMBUD to bardzo solidna firma. Wszystko fachowo wykonane. Wykonawca... Monika Polecam (1) Zleciłam firmie Rembud malowanie całego mieszkania. Muszę przyznać, że efekt... Monika prace remontowo - budowlane GAK (1) Firma REMBUD była wykonawcą prac remontowo-budowlanych, w zakres których... Gdański Archipelag Kultury PEŁEN PROFESJONALIZM (1) Jestem bardzo zadowolona z usług firmy RemBud, która remontowała mi... Asia Polecam (1) Fachowość i solidność w wykonaniu remontu .Punktualność pracowników i... Iwona Naprawdę bardzo polecam (1) Firmę REMBUD polecił mi znajomy który był bardzo zadowolony z wykonanej... Agnieszka Dobra Jakość! (1) Przede wszystkim dobra jakość. Dwa, że podchodzą profesjonalnie. Robią... Jaromir