Paulina Zabłocka - ocena (1) Niezwykle przytulne miejsce, do którego chce się wracać. Zawsze uśmiechnięty... Paulina Zabłocka Anna - ocena (1) Wspaniałe doświadczenie, masaż w wykonaniu Pani Zuzanny dokładnie taki... Anna Reem - ocena (1) It was a lovely experience that I enjoyed a lot! Very relaxing, professional... Reem
Agnieszka - ocena (2) Cudowny masaż wykonany przez Panią Zuzę. Agnieszka Jurek - ocena (2) Super miejsce. Wszystko na najwyższym poziomie. Używane kosmetyki najwyższa... Jurek Zajar - ocena (2) Świetny salon, wszystko bardzo profesjonalnie! Zajar Ania Z - ocena (2) To już kolejna wizyta w Remedy Spa . Usługi na bardzo wysokim poziomie,... Ania Z gosia0604 - ocena (2) Profesjonalnie, przyjemnie, relaksująco, sympatycznie, chce się wracać. gosia0604 Dagmara - ocena (2) Uwielbiam tam przychodzic:) niesamowita obsluga i profesjonalne masazystki. Dagmara Krzysztof - ocena (2) Rewelacyjny klimat, profesjonalna obsługa. Polecam, nie pożałujesz Krzysztof Dorota - ocena (2) Cudowne miejsce z dobrą energią! Masaż relaksacyjny wykonany bardzo... Dorota Jagoda - ocena (2) Relaks w pięknym miejscu. Profesjonalna usługa masażu w miłej atmosferze.... Jagoda Karolina - ocena (2) Dawno nie czułam się tak zrelaksowana jak po wizycie w Remedy spa. Bardzo... Karolina Lech - ocena (2) Best SPA in 3City! Will visit same hotel again specially for this. Lech AC - ocena (2) Zabieg Pro Vital Zabieg intensywnie nawilżający. Moja skórka jest doskonale... AC Zosia - ocena (2) Bardzo ładny gabinet, klimatyczne i spokojne miejsce. Masaż super, można się... Zosia Ola - ocena (2) Niesamowite miejsce na mapie Gdańska. Byłam już kilka razy na masażu i za... Ola Julia - ocena (2) Cudowne miejsce na mapie trójmiasta i przemiłe Panie, które są... Julia Jurek - ocena (2) Rewelacyjne miejsce! Jurek Ilona - ocena (2) Na pewno będę wracać. Dziękuję Ilona