Monika Juszczyk - ocena (1) remedy spa to miejsce gdzie można zapomnieć o wszystkim i oddać się w głębię... Monika Juszczyk Marianna - ocena (1) Bardzo piękne miejsce. Stylowe i przyjemnie urządzone gabinety. Nowe i... Marianna Dorota - ocena (1) korzystałam z masażu - relaks dla ciała i dla ducha! umiejętności i... Dorota
Przemek - ocena (1) Super relaks! Naprawdę można zapomnieć o swoich problemach i pozwolić sobie... Przemek Ilona - ocena (1) Na pewno będę wracać. Dziękuję Ilona Jurek - ocena (1) Rewelacyjne miejsce! Jurek Julia - ocena (1) Cudowne miejsce na mapie trójmiasta i przemiłe Panie, które są... Julia Ola - ocena (1) Niesamowite miejsce na mapie Gdańska. Byłam już kilka razy na masażu i za... Ola Zosia - ocena (1) Bardzo ładny gabinet, klimatyczne i spokojne miejsce. Masaż super, można się... Zosia Karolina - ocena (1) Dawno nie czułam się tak zrelaksowana jak po wizycie w Remedy spa. Bardzo... Karolina Jagoda - ocena (1) Relaks w pięknym miejscu. Profesjonalna usługa masażu w miłej atmosferze.... Jagoda Dorota - ocena (1) Cudowne miejsce z dobrą energią! Masaż relaksacyjny wykonany bardzo... Dorota Krzysztof - ocena (1) Rewelacyjny klimat, profesjonalna obsługa. Polecam, nie pożałujesz Krzysztof Dagmara - ocena (1) Uwielbiam tam przychodzic:) niesamowita obsluga i profesjonalne masazystki. Dagmara gosia0604 - ocena (1) Profesjonalnie, przyjemnie, relaksująco, sympatycznie, chce się wracać. gosia0604 Ania Z - ocena (1) To już kolejna wizyta w Remedy Spa . Usługi na bardzo wysokim poziomie,... Ania Z Agnieszka - ocena (1) Cudowny masaż wykonany przez Panią Zuzę. Agnieszka Zajar - ocena (1) Świetny salon, wszystko bardzo profesjonalnie! Zajar Marzena - ocena (2) Relaks na najwyższym poziomie, dbałość o najmniejszą rzecz by człowiek poczuł... Marzena Happy - ocena (2) Urzekające zapachami, piękne miejsce. Ciężko było mi stamtąd wyjść. Polecam.... Happy