Iwona - ocena (2) Masaż wykonany bardzo profesjonalnie i przemiła obsługa! Iwona Janusz - ocena (2) Masaż pleców w spa Remedy był fantastyczny pełen relaksu i ulgi dla... Janusz Asia - ocena (2) Fantastyczny masaż, bardzo profesjonalny, przemiła obsługa i piękne miejsce :) Asia
Beata M - ocena (2) Profesjonalne podejście i miła atmosfera. Pani Maja posiada szeroka wiedzę w... Beata M Jan - ocena (2) Masaż relaksacyjny w wykonaniu Pani Oli naprawdę na najwyższym poziomie. Czuć... Jan Monika Jabłonowska - ocena (2) Bardzo dziękuję! Czas i uwaga skupiona tylko na mnie Monika Jabłonowska Karolina - ocena (2) Jeden z najlepszych masaży relaksacyjnych na jakim byłam. Zdecydowanie polecam. Karolina Kenneth - ocena (2) Fantastic!! Would book again thanks Kenneth Nibi - ocena (2) Świetny masaż, przyjemne doznania Nibi Annegret - ocena (2) Ola did the best massage of my life. Strong recommend! Annegret Karol - ocena (2) Zdecydowanie polecam, czysta przyjemność Karol Estera - ocena (2) To był mój pierwszy masaż i napewno nie ostatni! Piekne miejsce, przemiłe... Estera Jeanne Miller - ocena (1) BEST massage I have ever received. Maja has magic hands. Beautiful serene... Jeanne Miller Ela i Monika - ocena (2) Polecamy serdecznie.. pełen profesjonalizm Ela i Monika Wojtek - ocena (2) Obsługa i masaż. Na najwyższym poziomie Wojtek Agnieszka - ocena (2) Klimatyczne wnętrza gabinetów tego SPA, odprężająca muzyka oraz uśmiechnięte... Agnieszka Uczestnik - ocena (2) Relax absolutny Uczestnik PJ - ocena (1) Great massage therapist. Alexandra was very nice and included some requests I... PJ Paulina Zabłocka - ocena (1) Niezwykle przytulne miejsce, do którego chce się wracać. Zawsze uśmiechnięty... Paulina Zabłocka Anna - ocena (1) Wspaniałe doświadczenie, masaż w wykonaniu Pani Zuzanny dokładnie taki... Anna