antypatyczny (2) Lekarz przekonany, że zjadł wszystkie rozumy tego swiata. Madraliński do... Pola Jak do tej pory zadowolona. (1) Jestem w ciąży i chodzę do tego lekarza. Jak do tej pory jestem zadowolona.... Monika Dla zdesperowanych (1) Do lekarza trafiłam w 6. miesiącu ciąży (poprzedni lekarz prowadzący zmienił... mirabelka
zdecydowanie odradzam (1) jestem w 23 tygodniu ciąży i wcześniej chodziłam do innego lekarza prywatnie... ja Konkretny i fachowy (1) Oceniam dr jako konkretnego i fachowego. Odniosłam też wrażenie że jest... Magda Nie polecam (1) W sumie to nie polecam. Zgadzam się z poprzednimi opiniami, małomówny,... Karla fatalnie (1) Prowadził moją ciążę, żałuję że właśnie on. Jak źle się czułam i prosiłam o... Agnieszka wstyd (1) Moim zdaniem, lekarz do leczenia chorób może i się nadaje,ale na pewno nie do... jmk22 najlepszy lekarz jakiego znam (1) najlepszy lekarz jakiego znam ula zdecydowanie odradzam (1) Potraktował mnie przedmiotowo, był bardzo niemiły, przy zagrozonej ciazy z... Asia Polecam (1) Fakt, jest małomówny, ale bardzo dokładny i indywidualnie podchodzi do każdej... Zadowolona a (1) mało mówny... do prowadzenia ciąży bardzo dobry prowadził moje dwie ciąże, do... Aga bardzo dobry lekarz (1) Byłam u doktora dwa razy i postanowiłam, że poprowadzi on moją ciążę. Jest... AG