Jesli jadac to tylko tak !!! (1) Witam szceze zaskoczony bylem jak poprosilem o cos w dozym rozmiaze... Hasmi super (1) super atmosfera, obsługa wzorowa, bardzo dobre jedzonko i smaczne piwko darrrras TO jest TO (1) Super wreszicie miejsce mające "klimat" Niezależnie od wieku każdy znajdzie... riela
:) (1) Właściciel to najlmilszy człowiek jakiego w życiu spotakałam:)))) Martta 1-sza klasa!!! (1) Miejsce bardzo dobre na przyjecia okolicznosciowe. Wyprawialam tam chrzciny... Iwona Super risotto (1) Risotto jadłem pierwszy raz. Nigdzie czegoś takiego nie spotkałem, rewelka.... Bart Towarzyska obsługa, dobra atmosfera. (1) Towarzyska obsługa, dobra atmosfera. Pumba Genialny wybór na przyjemny wieczór (1) Muzyka: Co tylko zapragniesz, oczywiście z bardziej rockowo-metalowym... proboszcz Trzymać tak dalej!!! (1) Godne polecenia miejsce. Przytulnie, dobra kuchnia, drinki uderzające do... Kaja Oby więcej takich miejsc (1) W poniedziałek nie mieliśmy, gdzie się podziać z przyjaciółmi. Zobaczyłam... Agnieszka Mieczysław Formella - opinia (1) Kawa była wyjątkowa,dziękuję. Mieczysław Formella :* (1) z*******y pub restauracja wszystko i świetna obsługa madzioola rewelacja (1) wszystko ok polecam lechu poznań