Remonty w poznaniu

Jaka normalna cena dzisiaj na remont mieszkania? Przeprowadziłem się do mieszkania w Poznaniu i badam grunt
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witaj! Koszty remontu w Poznaniu mogą się różnić w zależności od zakresu prac i standardu wykończenia. Średnio, podstawowy remont to wydatek rzędu 800-1500 zł za metr kwadratowy, natomiast generalny remont może kosztować od 2500 do nawet 5000 zł/m².

Dzięki za odpowiedź! Też myślę o dobrym standardzie, ale nie przesadnie luksusowym. Mieszkanie ma 70m². Czy masz może jakieś sprawdzone ekipy do polecenia?

Ja akurat robiłem remont w zeszłym roku i mogę polecić jedną ekipę. Kosztował mnie 1200 zł/m² za samą robociznę, ale to był remont z rozbiórką ścian i wymianą instalacji elektrycznej. Jeśli chcesz, mogę podesłać namiary.

Inne tematy z forum

Ciągnik rolniczy (3 odpowiedzi)

Witam, są tutaj osoby, które kupowały niedawno ciągniki rolnicze? Zastanawiam się skąd najlepiej...

Domy drewniane Fides (4 odpowiedzi)

Czy znajdzie się tu osoba, dla której firma Fides Domy z Gdańska realizowała budowę domku z ich...

ELEWaCJA DOMU - macie kogoś poleconego? (11 odpowiedzi)

Dziewczyny szukam sprawdzonej firmy do elewacji domu, uczciwej i za rozsądne pieniążki. Może...