Renata
Byłam u pani Karoliny całkiem niedawno ,korzystałam z jej pomocy już dwukrotnie ...jestem naprawdę pod wrażeniem inteligencji i wysokiej kultury osobistej tej pani.Ona pomaga całą sobą ,bardzo się angażuje ...wczuwa się w istotę rzeczy...jest jak przyjaciel ...leczy rany i nie opowiada na wyrost ,tylko samą kwitesensję sprawy.Jest taktowna ,naturalna i życiowa...Czuje się jakby wchodziła w problem całą duszą i naprawdę wychodzi się z tamtąd jak po serdecznej rozmowie z bratnią duszą .Ona naprawdę chce ...naprawdę to czuć że chce jej się pomóc ...Jej prognozy wróżbiarskie to coś co daje do myślenia ...nie takie tam że nie wiesz co potem zrobić ...ale właśnie wiesz i jesteś bardzo zadowolona ...rozwikłała tak mój problem na części pierwsze ,że dziwiłam się czasem skad to wszystko wie....Nawet jej zdania na pewne konkretne tematy były zdaniami osoby o którą pytałam we wróżbie ...poprostu jakby była tą osobą i jakby wyjmowała słowa,ale to dosłownie z ust....dziwne ,ale prawdziwe ...byłam zdumiona .A poza tym jest mądra ...a ja bardzo cenię takie wróżki ...bo to jest mądrość życiowa i taka serdeczna jak człowiek człowiekowi .Biedna była aż zmęczona tak ją przewałkowałam.Bardzo dziękuję