Wróżka Karolina

Wróżka

Gdynia, Śląska

Ritha - ocena (1) Polecam, ta Pani ma dar. Jest profesionalną i empatyczną osobą. Chodzę do... Ritha Alicja - ocena (2) Pani Karolina trafnie nakierunkowuje i kolejny raz uspokoiła moje emocje... Alicja Wiola - opinia (1) Druga wizyta i napewno nie ostatnia. Pani Karolina wie co mówi. Z pierwszej... Wiola
Agata - opinia (1) Pani Karolina to wspaniała osoba.Bylam na pierwszej wróżbie w 2016 roku jak... Agata Ona - opinia (2) Skorzystalam z uslug pani Karoliny ale niestety nic konkretnego sie... Ona Patryk - opinia (1) Skorzystałem z usług Pani Karolinki w Sierpniu 2022, ostrzegała mnie przed... Patryk Bez imienia - opinia (1) Odczucie będąc u Pani Karoliny jak najbardziej pozytywne, przesympatyczna... Bez imienia lola - opinia (1) wizyta u Pani Karoliny bardzo mi pomogła, sprawiła, że bardziej poznałam i... lola Monika - opinia (1) Wiele lat korzystam z porad Pani Karoliny.Dobitnie potrafi wylac kubel zimnej... Monika Beata - opinia (1) Witam! Jest astrolog i numerolog i psycholog pozatym nic wieciej nie polecam... Beata Jarosław - opinia (1) Dzień dobry,byłem u Pani Karoliny trzy razy na przełomie jedenastu lat i w... Jarosław Patryk - opinia (1) Po raz kolejny skorzystałem z porady Pani Karoliny, jest najlepsza w tym co... Patryk Profesjonalne usługi wróżbiarskie (1) Pani Karolina jest profesjonalną wróżka, z doświadczeniem. Miła, sympatyczna... Kamil klient - opinia (1) Byłem w swoim życiu kilka razy u paru innych osób, nigdy nie otrzymałem tak... klient wspaniala!!! (1) trafnosc 1000% naprawde goraco polecam zyczliwa cierpliwa i trafna!!;;_))) Jacek Kwiatkwoski Bardzo wiarygodna (1) U Pani Karoliny byłem wiele razy i bardzo mi pomogła. Każda wizyta to nie... Daniel Swietna i wspaniala kobieta! (2) Pani Karolina jest cudowną kobietą,byłam u niej w piątek po namowach... mg Godna polecenia (1) Z Panią Karoliną rozmawiałam przez Skype ponieważ mieszkam i pracuje za... Beata Opinia wróżki Karoliny (1) Z całego serca polecam wróżkę Karolinę. U Pani Karoliny byłam 3 lata temu. To... I. W Bardzo miła Pani, sympatyczna wizyta (1) żałuję tylko, że NIC się nie potwierdziło, a miało być tak pięknie. A