Wróżka Karolina

Wróżka

Gdynia, Śląska

Opinia jak najbardziej pozytywna (1) Z całego serca polecam P.Karolinę! Spotkania przebiegają w miłej, ciepłej i... A Polecam skuteczna pomoc :) (2) U Pani Karoliny byłem wiele razy i bardzo mi pomogła, Czasem to co... Marcin Polecam (1) Do Pani Karoliny chodze 2 razy w roku od ponad 4 lat. Za kazdym razem to co... Wojtek
porada (1) witam w lipcu tego roku mialam spotkanie z Pania Karolina-otrzymalam rzeczowe... alina polecam (1) Pani Karolina zaskoczyla mnie trafnoscia swoich wypowiedzi, czasami mialam... Iwona Lepsza od psychologa (4) Panią Karolinę odwiedzam od 2011 roku. Warsztat interpretacji kart i... Karola Aga Hary- opinia (1) Wróżka Karolina,to bardzo dobry doradca życiowy.Wieloletnie doświadczenie i... Aga Hary polecam (2) Pierwszy raz u Pani Karoliny byłam trzy lata temu. Jest osobą bardzo ciepłą,... Agnieszka polecam w 100% (2) Byłam u pani Karoliny już dwukrotnie i jestem naprawdę pod wrażeniem jej... Maria Zdecydowanie polecam! (2) Najlepsza wróżka jaką do tej pory poznałam. U pani Karoliny byłam juz kilka... Małgosia Najlepsza! (1) Z panią Karoliną spotykam się regularnie od kilku lat. Każde spotkanie działa... Kasia bardzo polecam (1) miła i bezpośrednia osoba.byłem kilkukrotnie i jestem pod wrażeniem wysokiej... lech CUDOWNA OSOBA (1) Z uslug Pani Karoliny korzystam dosc czesto,jest dla mnie jak doradca... TINA u wielu byłam, tylko tą polecam (1) Żadna uczciwa, uduchowiona osoba nie poda recepty na życie. Pani Karolina... Ewa NAJLEPSZA W TRÓJMIESCIE ! (1) Tak się składa ,że chodzę do Karoliny na karty już pięć lat i po różnych... Agnieszka Szczerze polecam !! (2) Korzystam z usług Pani Karoliny regularnie. Pani Karolina posiada... e. KONTAKT (1) czy można prosić o tel do Pani Karoliny? JA Polecam - miło i profesjonalnie! (1) Pani Karolina jest bardzo miłą osobą i ma wspaniały kontakt z klientem. Będąc... Krystyna Lepiej trafić nie mogłam ;> . (1) Najlepsza kobieta jaką do tej pory spotkałam na swojej drodze! Inteligentna ,... Monika Renata (1) Byłam u pani Karoliny całkiem niedawno ,korzystałam z jej pomocy już... Renata