Renault - dobry mechanik/diagnosta - check engine

Witam,
szukam dobrego mechanika-diagnosty, który zna się na Renault (Thalia II 2010) i szuka przyczyn zamiast wymieniać w ciemno wszystkie części po kolei... Chodzi o check engine (diagnostyka komputerowa wykazała błąd sondy lambda, auto m.in. ma słabą moc, czasem mniej lub bardziej dymi na biało. Z tego co wiem może być wiele przyczyn i są sposoby na ich zdiagnozowanie, chociażby podstawowy pomiar korekt wtryskiwaczy... Znacie mechanika/pasjonata godnego polecenia, który się tym zajmie? Najlepiej w Gdyni, chociaż wchodzi w grę całe Trójmiasto i okolice - wolę wydać pieniądze na porządną diagnozę niż zbędną wymianę kilku części... Pozdrawiam ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Renault - dobry mechanik/diagnosta - check engine

Polecam chłopaków z Renoart Gdańsk

może płyn chłodniczy wpada do cylindra.

myślę że upg jest wartościową diagnozą. https://spocsie.pl/

Jeśli auto będzie wymagać wymiany zużytych części, polecam oddać te elementy do regeneracji firmie avanti. po takim zabiegu będą jak nowe.

Inne tematy z forum

Leasing operacyjny a wynajem długoterminowy (11 odpowiedzi)

Mam firmę, która ma małe koszta, a dużo płacę podatku oraz VATu. Zastanawiam się leasingiem...

Prawo jazdy - jak zrobić? (16 odpowiedzi)

potrzebny mi mały instruktaż jak obecnie robi się prawo jazdy? Niestety do dzisiaj się nie...

Serwis Klimatyzacji (7 odpowiedzi)

Szukam godnego polecenia warsztatu zajmujacego się naprawami klimatyzacji. Nie chodzi o warsztat...